24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Το αμφίβιο τρακτέρ, που έχει ήδη διανύσει την απόσταση Ωρωπός - Ερέτρια είναι ελληνικής κατασκευής!



 

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ


Το όχημα, που έχει τη δυνατότητα να πλέει στο νερό, κατασκευάστηκε από Ελληνα επιχειρηματία που διατηρεί εταιρία εμπορίας ....
αγροτικών μηχανημάτων.

Ο Λουκάς Παούρης υλοποίησε την ιδέα για διαφημιστικούς λόγους, ύστερα από προτροπή κάποιων πελατών του. Το αμφίβιο τρακτέρ, που έχει ήδη διανύσει την απόσταση Ωρωπός - Ερέτρια με το σλόγκαν «Να οργώσουμε τις θάλασσες!», κινείται με προπέλα σκάφους 150 ίππων, με ταχύτητα οκτώ ως δέκα μιλίων την ώρα και επιπλέει χάρη σε τέσσερις στεγανές μεταλλικές δεξαμενές.

Μιλώντας στην «Espresso», ο δημιουργός του πρωτότυπου τρακτέρ τόνισε ότι η μετατροπή του οχήματος έγινε για διαφημιστικούς σκοπούς και προς το παρόν δεν υπάρχει σκέψη να διατεθεί στο εμπόριο. 

«Είναι παγκόσμια πατέντα, δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο. Οι ρόδες του είναι άδειες μεταλλικές δεξαμενές, δηλαδή σαν βαρέλια που είναι καλυμμένα με μουσαμά και κρατούν το τρακτέρ στην επιφάνεια. Στο πίσω μέρος του έχει έναν άξονα, ο οποίος δίνει κίνηση σε κάποια εργαλεία που δουλεύει το όχημα, όπως η φρέζα. Σε αυτόν τον άξονα συνδέσαμε μια προπέλα σκάφους και γυρνώντας αυτή δίνει ώθηση να πάει μπροστά» περιέγραψε ο κ. Παούρης και πρόσθεσε: «Η κατασκευή ενός αμφίβιου τρακτέρ αποτέλεσε μεγάλη πρόκληση για την ομάδα μας και με μεγάλη χαρά και προθυμία τελικά τη φέραμε εις πέρας».

Προκαλεί έκπληξη

Το αμφίβιο τρακτέρ μπαίνει και βγαίνει από το νερό με μεγάλη ευκολία προκαλώντας έκπληξη σε όσους... λουόμενους το αντικρίζουν πρώτη φορά. «Οι περισσότεροι ενθουσιάζονται μόλις το βλέπουν να πλέει, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να ανέβουν σε αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου