24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση...




"ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ 2 ΕΥΡΩ"!
"Η ΝΔ ΘΑ ΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΔΡΟΜΟ" ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ
Σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση εντός της ΝΔ έστειλε πριν από λίγο ο Β. Μεϊμαράκης...
μιλώντας στην κρατική τηλεόραση και τους δημοσιογράφους που πήραν την (αξιοπρεπή) συνέντευξη στον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα, ο Β. Μεϊμαράκης ξεκαθάρισε ότι διαφωνεί κάθετα "με την εκλογή ηγεσίας από τον κάθε περαστικό που θα έδινε τα δύο ευρώ"! 

Και το ξεκαθάρισε : "δεν πιστεύω σε ανοικτές διαδικασίες σε αυτά τα θέματα" είπε ο Β. Μεϊμαράκης και πρόσθεσε ότι η κομματική βάση θα έπρεπε να εκλέγει την ηγεσία.


Παράλληλα τόνισε ότι η ΝΔ θα ακολουθήσει το μεσαίο δρόμο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, σημείωσε ότι όσο θα διαρκεί η μεταβατικότητα δεν μπορεί η ΝΔ να μην λειτουργεί και προανήγγειλε διαδικασίες προσδιορισμού της ταυτότητας αλλά και κομματικής ανασυγκρότησης.
Στην συνέχεια υπογράμμισε ότι "δεν διεκδίκησα ποτέ το περιβραχιόνιο, μου άρεσε πάντα να είμαι η ψυχή της παράταξης, γι' αυτό και υπηρέτησα την παράταξη με τον οποιονδήποτε αρχηγό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επισήμανε επίσης ότι είχε διαφωνήσει με την εκλογή ηγεσίας από τον κάθε περαστικό που θα έδινε τα δύο ευρώ. Δεν πιστεύω σε ανοικτές διαδικασίες σε αυτά τα θέματα είπε ο κ. Μεϊμαράκης και πρόσθεσε ότι η κομματική βάση θα έπρεπε να εκλέγει την ηγεσία. 

 Τέλος ο Β. Μειμαράκης έστειλε μήνυμα με την παρουσία του ότι δεν υπάρχει αντιδικία με την Δημόσια Τηλεόραση και πρόσθεσε ότι στηρίζει την πλουραλιστική και αντικειμενική ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου