24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Στο Μάλι το γαλλικό πρακτορείο μεταδίδει ότι οι ένοπλοι κρατούν 170 ομήρους! ΦΩΤΟ


Ήδη η αμερικανική πρεσβεία στο Μάλι εξέδωσε ειδοποίηση προς τους αμερικανούς πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια ή τα γραφεία τους...

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για πέντε θύματα...
-Ακούστηκαν πυροβολισμοί και εκρήξεις...
-Στο Μάλι βρίσκεται αποστολή του γαλλικού στρατού
-Στο ξενοδοχείο μένουν μέλη διπλωματικών αποστολών και ξένων αντιπροσωπειών.
 .

Η ομηρεία στον έβδομο όροφο του ξενοδοχείου βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ το γαλλικό πρακτορείο μεταδίδει ότι οι ένοπλοι κρατούν 170 ομήρους!

Ήδη υπάρχουν...
«αρκετά θύματα» λένε γαλλικά μέσα ενημέρωσης, που επίσης αναφέρουν πως οι τζαχαντιστες είναι «τουλάχιστον δύο». 

Πρόκειται για το ξενοδοχείο Radisson, 190 δωματίων, που προτιμούν για την διαμονή τους μέλη ξένων αντιπροσωπειών στη χώρα. Οι πρώτες πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αναφέρουν πως οι νεκροί είναι πέντε, ανάμεσά τους δύο άνδρες της ασφάλειας του ξενοδοχείου, όλοι γαλλικής και βελγικής υπηκοότητας. 

Ήδη γαλλικός στρατός, που βρίσκεται στη χώρα από το 2013 στο πλαίσιο καταπολέμησης των παρακλαδιών της Αλ Κάιντα που δρουν στη Δυτική Αφρική, έχει αναπτυχθεί γύρω από το ξενοδοχείο. 


Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ News Mali, ένοπλοι άντρες, που έφτασαν στο σημείο μέσα σε οχήματα με διπλωματικές πινακίδες, πυροβόλησαν τους φρουρούς του ξενοδοχείου και εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις. Στην περιοχή ακούστηκαν πυροβολισμοί και εκρήξεις, ενώ μια πηγή από τις δυνάμεις ασφαλείας ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο πως όλα εκτυλίσσονται στον έβδομο όροφο, όπου πέφτουν πυροβολισμοί στους διαδρόμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου