24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Στο πρόσωπο του «αθλητικού» κ. Τζιτζικώστα αναθερμαίνονται αναγκαστικά οι παγωμένες... σχέσεις των δύο στενών Σαμαρικών


Ολοι στον Τζιτζικώστα;...Και ο Μπαλτάκος; Και ο Αθανασίου; ...

Αντα Ψαρρά

Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει στη Ν.Δ. που ονειρεύεται ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Με δήλωσή του ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου έκανε την καρδιά του  πέτρα και στηρίζει τον εκλεκτό του Τάκη Μπαλτάκου....
πρώην γεν. γραμματέα της κυβέρνησης Σαμαρά.

Στο πρόσωπο του «αθλητικού» κ. Τζιτζικώστα αναθερμαίνονται αναγκαστικά οι παγωμένες...
σχέσεις των δύο στενών σαμαρικών.

Ηταν 2/4/2014, όταν με αφορμή τη συνομιλία Μπαλτάκου - Κασιδιάρη ο Χ. Αθανασίου έλεγε:

«Ο κ. Μπαλτάκος δεν είναι δικαστής και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να έχει γνώση του περιεχομένου της δικογραφίας». Την αμέσως επόμενη ημέρα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤΕΝΝΑ φιλοξενούμενος ο Χ. Αθανασίου παρατηρούσε: «Σε κάθε περίπτωση μια τέτοια συζήτηση δεν θα έπρεπε να γίνει [...] Απηχούν προσωπικές του απόψεις».

Οι δημοσιογράφοι τού επισημαίνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την παραίτηση του ίδιου και του Ν. Δένδια και ο Χ. Αθανασίου απαντά: «Παραιτούνται όσοι υπονομεύουν το κυβερνητικό έργο και τα συμφέροντα της χώρας, όσοι αδυνατούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους κι όσοι παραβιάζουν τις αρχές του κράτους δικαίου».

Οι δημοσιογράφοι επιμένουν και του υπενθυμίζουν την καταγγελία του Φώτη Κουβέλη, όταν η ΔΗΜΑΡ επρόκειτο να καταψηφίσει το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Οπως είχε πει, τις παραμονές της ψηφοφορίας ο Τάκης Μπαλτάκος τού είχε μιλήσει προτρέποντάς τον να υπερψηφίσει διότι στην ανάγκη η Ν.Δ. είχε κι άλλες εφεδρείες και συγκεκριμένα της Χρυσής Αυγής.

Ο Χ. Αθανασίου απάντησε: «Ο κ. Κουβέλης είναι σοβαρός άνθρωπος και εφόσον το λέει αυτό δεν μπορώ να το αμφισβητήσω. Ωστόσο επρόκειτο για προσωπική πρωτοβουλία του Τ. Μπαλτάκου, που προφανώς αγνοούσε ο πρωθυπουργός. Είναι ελεγκτέος για το αν ξεπέρασε τον θεσμικό του ρόλο. Ο κ. Μπαλτάκος δεν εκφράζει ούτε τη δικαιοσύνη ούτε την κυβέρνηση».

Ηδη γνωρίζουμε ότι το καθεστώς των τροπολογιών Μπαλτάκου βοήθησε, σύμφωνα με τα πλούσια δημοσιεύματα της περιόδου εκείνης, μεγάλες εταιρείες που έβλαψαν το δημόσιο συμφέρον, εφοπλιστικές υποχρεώσεις που έγιναν εθελοντικές, ιερές τροπολογίες που κατοχύρωναν δημόσιες εκτάσεις στην ιδιοκτησία μονών, συρρίκνωση του νόμου για τα ρατσιστικά εγκλήματα, προσωπικές επιλογές των πρώην συνεργατών του ως μελών της ΚΕΝΕ, αλλαγές στις σχολές αξιωματικών του Λιμενικού και πολλές άλλες για τις οποίες υπήρξαν νύξεις και υπαινιγμοί αλλά ποτέ δεν δόθηκαν εξηγήσεις ή στοιχεία από την κυβέρνηση Σαμαρά.

Τώρα ο οραματιστής του νέου Απ. Τζιτζικώστας στην (ακρο)δεξιά παράταξη που ονειρεύεται θα έχει τη στήριξη του καθεστώτος Μπαλτάκου, τον Μάκη Βορίδη αλλά και τον αδέκαστο Χ. Αθανασίου που προφανώς έβαλε στην άκρη τη φιλοχρυσαυγίτικη στάση του πρώην γεν. γραμματέα μπροστά στο συμφέρον της μεγάλης παράταξης.

efsyn.gr

http://nonews-news.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου