24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ 2009...Προσοχή μην επαναληφθούν τα αίσχη του 2009 ...


Σε μια απίστευτη γκάφα υπέπεσαν οι κ.κ. Μητσοτάκης και
Γεωργιάδης.

Και το περιορίζουμε μόνο σε αυτούς τους δύο υποψηφίους γιατί οι άλλοι δύο, Μεϊμαράκης και Τζιτζικώστας, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ελέγχουν..
ο καθένας από ένα τμήμα του κομματικού μηχανισμού.
Η γκάφα που ισοδυναμεί με στρατηγικό θανάσιμο λάθος είναι το γεγονός ότι αποδέχθηκαν να τυπωθούν ξεχωριστά ψηφοδέλτια για τον κάθε υποψήφιο.

Δηλαδή ο ψηφοφόρος την Κυριακή θα πάρει στα χέρια του τέσσερα ψηφοδέλτια που θα έχουν το όνομα καθενός εκ των υποψηφίων. Λέγεται ότι θα δώσουν και ένα λευκό αλλά είναι χαζό αφού εκείνος που είναι αποφασισμένος να δώσει τρία ευρώ για να ψηφίσει δεν θα τα δώσει για να ρίξει στην κάλπη μια λευκή κόλλα.

Ποιό είναι το λάθος με τα ξεχωριστά ψηφοδέλτια;
Έχοντας και την προηγούμενη φορά, το 2009, ξεχωριστά ψηφοδέλτια της Ντόρας και του Σαμαρά, οι... "κομματικοί" έβγαζαν από τους σάκκους ψηφοδέλτια της Ντόρας και έβαζαν του Σαμαρά. Και μη βγει κανείς να το διαψεύσει γιατί θα γελάσουν και οι... πέτρες, μιας και πολλοί είχαν Δασκαλευτεί να το πράξουν...
Μάλιστα κάποιοι πιο οργανωμένοι είχαν έτοιμους σάκκους με την αναλογία ψηφοδελτίων που ήθελαν και αντικαθιστούσαν ολόκληρους τους σάκκους.
Θα σημειώσουμε απλώς, γιατί έστω και τώρα που Ντόρα και Σαμαράς επισήμως βρίσκονται στη δεύτερη γραμμή, πρέπει να καταγραφεί, ότι για τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ είχε εκτυπωθεί τριπλάσιος αριθμός ψηφοδελτίων από ό,τι για την Μπακογιάννη.
Αλλά και ό,τι τους ξέφευγε διορθωνόταν στη μηχανογράφηση, όπου υπήρχε ειδικό συνεργείο που άλλαζε τα αποτελέσματα.
Θα μου πείτε δεν πήρε χαμπάρι κανείς τίποτα;
Στη Ρηγίλλης που ήταν τότε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, δεν υπήρχε εκπρόσωπος της Ντόρας Μπακογιάννη για να αντιληφθεί ή τουλάχιστον δεν υπήρχε ικανός αριθμός αντιπροσώπων. 
Ο τότε πρόεδρος της ΚΕΦΕ Δημήτρης Σιούφας όντως δεν αντελήφθη τι γινόταν κάτω από τη μύτη του από πρόσωπα που θεωρούσε έμπιστα. Και μάλιστα ήταν έτοιμος να βγει να ανακοινώσει ότι η εκλογή θα πάει σε δεύτερο γύρο, αλλά κάποιοι από την ΚΕΦΕ του έλεγαν να μη βιαστεί γιατί θα υπάρξουν εξελίξεις. Όπως και έγινε, αφού λίγο πριν βγει στα κανάλια ο κ. Σιούφας τον πρόλαβε η ίδια η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία ανακοίνωσε στα κανάλια την ήττα της και την απόσυρσή της από τον δεύτερο γύρο, που, φυσικά, δεν έγινε ποτέ.
Για ποιό λόγο; Κάποια στιγμή θα γραφτεί κι αυτό... Απλά κάποιος νοήμων μπορεί να καταλάβει γιατί, αν βέβαια προσέξει την πορεία των πολιτικών γεγονότων που ακολούθησαν στη χώρα μας...
Μετά από αυτή τη μικρή εξιστόρηση καταλαβαίνετε γιατί σας λέμε ότι οι αδικημένοι της υπόθεσης είναι οι Μητσοτάκης και Γεωργιάδης γιατί οι παρεμβάσεις ξεκινούν από την κάλπη και φθάνουν μέχρι τη μηχανογράφηση σε τέτοιες περιπτώσεις.
Πόσο μάλλον αν και πάλι πέσει το σύστημα, όπως το 2009, και οι εκλογές γίνουν με χειρόγραφους καταλόγους.
Να θυμίσουμε ότι στην εκλογή του 2009 έπεσε το ηλεκτρονικό σύστημα μόλις σχόλασαν οι εκκλησίες και πήγαινε ο κόσμος να ψηφίσει, δηλαδή γύρω στις 10.00 το πρωί, και υπήρχαν περιοχές στις οποίες ουδέπετε επανήλθε. Σε αυτές υπήρξαν "ψηφοφόροι" που ψήφισαν ακόμα και δέκα φορές. Ενώ υπάρχουν άλλοι που δεν φαίνεται καν ότι ψήφισαν...
Τώρα μη ρωτάτε αν ολοκληρώθηκε ποτέ η καταμέτρηση... αρκετά ανέκδοτα είπαμε σήμερα!!! 
"Όμορφος (νεοδημοκρατικός) κόσμος ηθικός, αγγελικά πλασμένος..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου