24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης Αμφισβήτησε την στήριξη του Κώστα Καραμανλή .... και έχει δίκιο



 "ΕΑΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΚΥΚΛΩΝ"


Αμφισβήτησε την στήριξη του Κώστα Καραμανλή στον Β. Μεϊμαράκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μιλώντας σήμερα..
στο Mega, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι εάν ο Καραμανλής ήθελε να μιλήσει και να στηρίξει ανοιχτά τον Μεϊμαράκη, θα το έκανε ο ίδιος και όχι μέσω συνεργατών ή κύκλων.

 Εμφανώς ενοχλημένος από κάποιους συνεργάτες του πρ. πρωθυπουργού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι αυτή η στήριξη προήλθε από "διάφορα περιφερόμενα στελέχη" και όχι από τον ίδιο τον πρ. πρωθυπουργό.
 Παράλληλα, ο Κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι την ίδια ακριβώς κριτική θα ασκούσε και σε οποιονδήποτε άλλον πρ. πρωθυπουργό βρισκόταν στη θέση του Κ. Καραμανλή φωτογραφίζοντας τον Α. Σαμαρά. 

Είναι προφανές ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πείστηκε ότι ο ίδιος ο Καραμανλής βγήκε να στηρίξει τον Μεϊμαράκη. Και φυσικά δεν είναι ο μόνος. Ο τρόπος που συνεργάτες του πρ. πρωθυπουργού διέρρευσαν πως ο Καραμανλής στηρίζει τον Μεϊμαράκη, μόνο γέλια και πλακίτσες προκάλεσε στη ΝΔ. Γι αυτό και πουθενά δεν έγινε αναπαραγωγή η είδηση της πλάκας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου