ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

Μάρδας: Σταθερό πολιτικό περιβάλλον και έλευση μεγαλών επενδύσεων...ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗΤην ανάγκη έλευσης σημαντικών επενδύσεων στην Ελλάδα υπογράμμισε ...

ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις, Δημήτρης Μάρδας, κατά τη διάρκεια του χθεσινού επενδυτικού.... συνεδρίου της Capital Link για την Ελλάδα, στη Νέα Υόρκη.

Ο κ. Μάρδας σημείωσε ότι η επίτευξη υψηλών ρυθμών ανάπτυξης προϋποθέτει την έλευση σημαντικών επενδύσεων, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο σταθερό πολιτικό περιβάλλον και στις νέες πολιτικές της κυβέρνησης ως προς την προώθηση των εξαγωγών.

Αναφορά έκανε και στις πρωτοβουλίες για τη δημιουργία σταθερού και επενδυτικού περιβάλλοντος, μέσω της μείωσης της γραφειοκρατίας και της απλοποίηση της διαδικασίας αδειοδότησης.

Ο υφυπουργός εξήρε και τη γεωστρατηγική θέση της χώρας, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, καθιστά την Ελλάδα σημαντικό ενεργειακό και διαμετακομιστικό κόμβο.

Πηγή: naftemporiki.gr