24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Καβάλα...Κατάληψη στο εμπορικό λιμάνι έκαναν οι 900 ΛΑΘΡΟ που έφθασαν το απόγευμα

Γέμισε ο τόπος

 Μέσα σε λεωφορεία στο εμπορικό λιμάνι «Φίλιππος Β’» στην περιοχή της Νέας Καρβάλης θα διανυκτερεύσουν οι 900 περίπου λαθρο, οι περισσότεροι ..
γυναίκες και παιδιά, που αποβιβάστηκαν αργά σήμερα το απόγευμα στο επιβατικό λιμάνι Απόστολος Παύλος της Καβάλας.

Περισσότερα από είκοσι λεωφορεία ανέμεναν στον επιβατικό σταθμό για να παραλάβουν τους πρόσφυγες και να τους μεταφέρουν με ασφάλεια στο χώρο όπου θα περάσουν τη νύχτα τους, καθώς η αστυνομία δεν επέτρεψε τη μετακίνηση των τουριστικών λεωφορείων και των λεωφορείων του υπεραστικού ΚΤΕΛ από την Καβάλα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και την Ειδομένη.

Ωστόσο, το ερώτημα στο οποίο καλούνται να δώσουν απάντηση τόσο οι αστυνομικές αρχές όσο και οι τοπικοί φορείς με επικεφαλής το Δήμο Καβάλας είναι τι θα γίνει αύριο με το πρώτο φως της ημέρας αν συνεχιστεί να ισχύουν οι εντολές για ανάσχεση της ροής των προσφύγων προς τα ελληνοσκοπιανά σύνορα. Να σημειωθεί πως η ανησυχία των τοπικών φορέων μεγαλώνει καθώς το απόγευμα του Σαββάτου θα καταπλεύσει στο επιβατικό λιμάνι της Καβάλας και δεύτερο πλοίο της γραμμής που θα μεταφέρει περί τους 1000 ακόμα πρόσφυγες.

Ο Δήμος Καβάλας μετέφερε χημικές τουαλέτες στο χώρο του εμπορικού λιμανιού που απέχει 10 χλμ περίπου έξω από την πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου