24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Εισαγγελέας σε ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ, ΕΛΠΕ για το κρατικό χρήμα



Επιτέλους μπαίνει Εισαγγελέας στις ΔΕΚΟ και τους Οργανισμούς του Δημοσίου με αφορμή την περίφημη δικογραφία για τους εκβιασμούς στην υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της ΕΥΔΑΠ-η οποία ..ΕΥΔΑΠ σε μια φτωχοποιημένη χώρα διαφήμιζε το μονοπώλιο του νερού με αποτέλεσμα να μαζεύει σαν τις μύγες τις συμμορίες των ΜΜΕ.

Καθότι σ΄αυτή την περίπτωση-όπως και στους υπόλοιπους οργανισμούς και ΔΕΚΟ του Δημοσίου-η διαφθορά απαιτεί τουλάχιστο δύο πλευρές.

Σε μια χώρα λοιπόν που οι γριούλες παρακαλάνε τον Σπαλιάρα να γονατίσει στα 4-σε στάση σκαμνάκι μπροστά από κάδους σκουπιδιών- για να ψαχουλέψουν το φαγητό της μέρας έρχεται η ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ, τα ΕΛΠΕ και άλλοι δημόσιοι οργανισμοί να μοιράσουν εκατομμύρια ευρώ στα ΜΜΕ για εκμαυλισμό.

Μάλιστα για την “ευαίσθητη” αυτή μοιρασιά χρησιμοποιούν τα γραφεία τύπου αντί να τα αναθέσουν (εφόσον κάνουν την παπαριά) σε mediashops και να ξεμπερδεύουν από τις τυχόν απόπειρες εκβιασμού. Δεν το κάνουν αυτό γιατί ο εκάστοτε επικεφαλής του Οργανισμού θέλει να δίνει λογαριασμό και εκδούλευση στους εκάστοτε υπουργούς. Μιλάμε τώρα για όλες τις κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης και όχι μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ετσι φτάνουν στο σημείο της συγκεκριμένης υπόθεσης όπου εμφανίζονται πολιτικά πρόσωπα όπως ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα (ο αποκαλούμενος και μίνι Εθνάρχης), ο Σαμαράς, ο Νίκος Παππάς και γύρευε ποιοι άλλοι έχουν καταγραφεί στις συνομιλίες των κοριών του Ρουμπάτη.

Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” δεν έχει πάρει σάλιο από δημόσιους οργανισμούς όπως η ΔΕΗ, τα ΕΛΠΕ και στην περίπτωση της ΕΥΔΑΠ παρότι μας πρότειναν να στείλουμε εντολή δεν μπήκαμε στον κόπο να το κάνουμε. Το έκαναν σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι και τα εμπορικά τμήματα των καναλιών, εφημερίδων κλπ. Δίνουν προς τα έξω ανάμεσα στον αχταρμά και το όνομα του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” και του ιδρυτή του επειδή πάμε καροτσάκι τις εξουσίες διαχρονικά και ενοχλούμε.

Καλούμε λοιπόν τον Νίκο Παππά να δώσει στην δημοσιότητα τις λίστες με τα ποσά και τα ΜΜΕ που πήραν λεφτά από τους δημόσιους οργανισμούς τα τελευταία 6 χρόνια της κόλασης των Μνημονίων. Θα επανέλθουμε…

Βασίλης Μπόνιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου