24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Ενα ερώτημα απευθύνουμε και σήμερα όλοι μας στον Άγιορείτη Σταύρο Ψυχάρη


Ε...ΚΑΙ... ΧΙΛΙΑΔΕΣ  ΦΩΤΟ  ΙΔΙΕΣ......ΜΕ  ΠΟΛΛΟΥΣ...ΜΗΝ  ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΑΙ  ΑΛΛΟ  ΤΟΝ  ΚΟΣΜΟ

Ενα ερώτημα απευθύνουμε και σήμερα όλοι μας στον Άγιορείτη Σταύρο Ψυχάρη, ο οποίος εδώ και μια εβδομάδα προβαίνει σε αποκαλύψεις, για...
συναντήσεις που είχε με τον Τσίπρα κατα το 2014!

Στο χωριό μου κυρ Σταύρο λέμε "περσινά ξινά σταφύλια" Αν ήσουν μάγκας και κυρίως ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, θα έπρεπε να βγεις να αποκαλύψεις τα διαλαμβανόμενα στις συναντήσεις σου με τον Τσίπρα, αμέσως μόλις αυτές έλαβαν χώρα και όχι να τα κρατάς σεντουκιασμένα, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να εκβιάσεις.

  Τα ίδια έκανες και με τον Γιώργο Παπανδρέου, με αντίστοιχου επιπέδου δημοσιεύματα όταν ήταν Πρωθυπουργός.

Καλή τύχη κυρ Σταύρο και να μην ξεχνάς: τα δάνεια σου θα τα πληρώσεις ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα. Χρωστάς - εκεί που χρωστάς - και αυτό το χρέος δεν σβήνει με τίποτα!
Ευχαριστώ πολύ...

Ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία σε απιστία σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε από τον οικονομικό εισαγγελέα σε βάρος του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη για υπόθεση δανειοδοτήσεων.
...
προσωπικά δάνεια ύψους 57 εκατ. ευρώ, χωρίς, κατά τη δικογραφία, να προκύπτουν επαρκείς εξασφαλίσεις.
Ως άμεσοι αυτουργοί της απιστίας διώκονται τα αρμόδια στελέχη της Alpha Βank, που του χορήγησαν προσωπικά δάνεια ύψους 57 εκατ. ευρώ, χωρίς, κατά τη δικογραφία, να προκύπτουν επαρκείς εξασφαλίσεις.
http://www.iefimerida.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου