24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Ο Ψυχάρης γράφει στο “Βήμα”… τι του ζήτησε ο Τσίπρας


Τα… αιτήματα που έθεσε ο Αλέξης Τσίπρας στις συναντήσεις που είχαν, καταγράφει ο Σταύρος Ψυχάρης, με όσα υποστηρίζει στο άρθρο του στο “Βήμα της Κυριακής”.

Ο ιστορικός εκδότης δεν θάβει το τσεκούρι του πολέμου με τον Πρωθυπουργό, και αναφέρει στη ναυαρχίδα του Συγκροτήματος Λαμπράκη ότι, ο Αλέξης Τσίπρας είχε ..ζητήσει τον παροπλισμό του βασικού σχολιαστή του Mega (δηλαδή του Γιάννη Πρετεντέρη), την αναβάθμιση συγκεκριμένου πολιτικού συντάκτη στο

 κανάλι των εκδοτών, την πρόσληψη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού κεντρικού αρθρογράφου της “Αυγής”, και την αντικατάσταση του διευθυντή των “Νέων” από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που έχει χρηματίσει επί δεκαετίες υψηλόβαθμο στέλεχος του ΔΟΛ.

“Έτσι, οι σχέσεις ΔΟΛ-ΣΥΡΙΖΑ έφτασαν στο σημείο να δηλώσει ο κ. Τσίπρας, προεξοφλώντας αποφάσεις της Δικαιοσύνης, ότι ο πρόεδρος του ΔΟΛ θα καλείται από τον εισαγγελέα. Αλλά, η επιθυμία του κ. Τσίπρα να διορίζει… διευθυντές εφημερίδων, είναι μια άλλη ιστορία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου