24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Μετά τον Αλέξανδρο Τζιόλη, στον ΠΑΟΚ ετοιμάζονται να τελειώσουν έναν ακόμα ...Πρόκειται για


Μετά τον Αλέξανδρο Τζιόλη, στον ΠΑΟΚ ετοιμάζονται να τελειώσουν έναν ακόμα Έλληνα άσο, σπουδαίο ταλέντο, με καλή περυσινή σεζόν, λόγω του μάνατζέρ του!

Μιλάμε για παίκτη που είχε χαρακτηριστεί το "next big thing" για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ωστόσο, πλέον, έχει παραγκωνιστεί από τον Βλάνταν Ίβιτς και οι λόγοι μόνο αγωνιστικοί δεν είναι. 

Πρόκειται για τον Δημήτρη Πέλκα που βλέπει να μην υπολογίζεται ενόψει της νέας σεζόν εξαιτίας του μάνατζέρ του, Πολ Κουτσολιάκου.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν κακές σχέσεις με το συγκεκριμένο ατζέντη, ο οποίος εκπροσωπεί και τον Αλέξανδρο Τζιόλη, με αποτέλεσμα να θέλουν να τελειώσουν από την ομάδα τους παίκτες του.

Η αρχή έγινε με τον έμπειρο μέσο και στη συνέχεια θα πάρει σειρά ο νεαρός μπαλαδόρος, ο οποίος θυμίζουμε ότι είχε επιστρέψει στην ομάδα με μεγάλες προσδοκίες, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που τον είχαν χαρακτηρίσει "νέο ηγέτη" του ΠΑΟΚ.

Όπως και να έχει, μιλάμε για έναν πολύ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που λόγω των εξαιρετικών του εμφανίσεων στην Τούμπα κλήθηκε μέχρι και στην Εθνική ομάδα.

Παρόλα αυτά, στον ΠΑΟΚ έχουν θέσει ήδη εκτός πλάνων τον νεαρό άσο και το επόμενο βήμα είναι να τον διώξουν από την ομάδα λόγω του ατζέντη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου