24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Δυο βραδιές γεμάτες από πολύ, αλλά και ποιοτική ποντιακή μουσική





Ακόμη ένα πετυχημένο πανηγύρι πέρασε στην ιστορία από την "ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ" Κατερίνης.

Δυο βραδιές γεμάτες από πολύ, αλλά ποιοτική ποντιακή μουσική έδωσε την ευκαιρία στον κόσμο να διασκεδάσει με την ψυχή του. Οι καταξιωμένοι πόντιοι μουσικοί, προσκεκλημένοι αλλά και μέλη του συλλόγου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Η μαζική προσέλευση η υποστήριξη προστο σύλλογο και η αγάπη του κόσμου ήταν διάχυτη όλο το διήμερο. 

Όπως πάντα ο σύλλογος φρόντισε για την φιλοξενία κοινωνικών φορέων σε ειδικά περίπτερα στον αύλειο χώρο όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν.

Στη διάρκεια του διημέρου τιμήθηκαν πρόσωπα που έχουν προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο ενώ και τις δυο βραδιές την παράσταση "έκλεψε" ο Αμερικανός πολίτης Brent Geary ο οποίος έπαιξε ποντιακή λύρα αλλά και τραγαούδησε ταυτόχρονα, αφήνοντας φανερά έκπληκτο και ταυτόχρονα συγκινώντας όλο το ακροατήριο. 

Οι περίπου 120 εθελοντές-μέλη, μικροί και μεγάλοι, εργάστηκαν με απαράμιλλο ζήλο ώστε να εξασφαλισθεί για άλλη μια φορά η επιτυχία ενώ η ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΙΕΡΙΑΣ παρείχει τις υπηρεσίες της -δωρεάν όπως πάντα κάνει- παρούσα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου