24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 40χρονος... στρατιωτικός την ώρα που έτρεχε με συνάδελφό του

 

 Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 40χρονος στρατιωτικός στη Λαμία. Ο άνδρας αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε σε ποδηλατόδρομο ..στη Λαμία, που είχε πάει για να αθληθεί με συνάδελφό του. Ο φίλος του ειδοποίησε ασθενοφόρο, αλλά όπως αποδείχθηκε δεν υπήρχαν χρονικά περιθώρια για τη σωτηρία του. 


Όπως λένε στενοί συγγενείς, ο εκλιπών δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας που να του ήταν γνωστά. Αθλείτο καθημερινά και κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί αυτό που έμελλε να συμβεί.


Τραγική φιγούρα η σύζυγος του θύματος. Όλα δείχνουν πως ο 40χρονος προδόθηκε από την καρδιά του. Πρόκειται για έναν Λοχία ΕΠΟΠ της Νομικής που υπηρετούσε στο γραφείο της Στρατολογίας στη Λαμία. Στο ίδιο γραφείο υπηρετεί και η σύζυγός του, η οποία είναι επίσης στρατιωτικός.


Όπως είπαν στο lamiareport.gr συνάδελφοί του, είναι σε σοκ, καθώς επρόκειτο για έναν πολύ αγαπητό άνθρωπο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 40χρονος καταγόταν από τη Δράμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου