24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Άγρια επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων δέχθηκε μία 44χρονη γυναίκα...με αποτέλεσμα να την τραυματίσουν και να διακομιστεί στο νοσοκομείο



Άγρια επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων δέχθηκε μία 44χρονη

 γυναίκα το βράδυ της Τετάρτης, στην περιοχή του Φιλύρου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην γυναίκα ..επιτέθηκαν δέκα μεγαλόσωμα σκυλιά και την δάγκωσαν σε διάφορα σημεία του σώματός της με αποτέλεσμα να την τραυματίσουν και να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Η γυναίκα, η οποία έχει καταγωγή από Αλβανία, εξακολουθεί να νοσηλεύεται ωστόσο η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του αρμόδιου Αντιδημάρχου Πυλαίας - Χορτιάτη, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων. Ο ίδιος έθεσε εαυτόν στη διάθεση των αρχών και μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν απευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ο Αντιδήμαρχος αφέθηκε ελεύθερος μετά από προφορική εντολή του εισαγγελέα, μέχρι να ολοκληρωθεί η προανάκριση για το συμβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου