24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Παρουσιάστηκε και επίσημα ο Μουρίνιο από τη Φενερμπαχτσέ



Χιλιάδες οπαδοί της Φενερμπαχτσέ βρέθηκαν στο γήπεδο
της ομάδας για να αποθεώσουν τον Ζοσέ Μουρίνιο που υπέγραψε το συμβόλαιο του με την τουρκική ομάδα..


Πριν από 20 χρόνια.. ακριβώς ο Ζοσέ Μουρίνιο περνούσε για πρώτη φορά το κατώφλι του Στάμφορντ Μπριτζ για να παρουσιαστεί και επίσημα από την Τσέλσι... Τότε, στις 2 Ιουνίου 2004, ο Πορτογάλος (ο οποίος είχε κατακτήσει το Champions League εκείνη τη χρονιά με την Πόρτο) είχε αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοικτό όταν στις δηλώσεις του έσπευσε να χαρακτηρίσει τον εαυτό του ως τον «Special One».

Σήμερα, δύο δεκαετίες αργότερα, ο Πορτογάλος βρέθηκε για πρώτη φορά στο νέο του σπίτι, το Σουκρού Σαράτσογλου, έδρα της Φενερμπαχτσέ και τα όσα έγιναν από τους οπαδούς των «καναρινιών» τον έκαναν να νιώσει πραγματικά ως ο «Special One.


Ο 61χρονος τεχνικός ταξίδεψε στην Πόλη λίγες ώρες μετά την παρουσία του στο Γουέμπλεϊ και στον τελικό του Champions League (όπου κάλεσε τον Μπέλιγχαμ να τον ακολουθήσει στη Φενέρ) και από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το ταξίδι του ένιωσε σαν... βασιλιάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου