24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Μύλος στον ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Οικονόμου και οργισμένες αντιδράσεις – «Χυδαία ιστορία», «αθλιότητες»



Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει μετά τις πρωτοφανείς καταγγελίες του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ,

 Θανάση Οικονόμου, κατά παλαιών στελεχών του κόμματος, την ώρα που 

κυριαρχεί στην πολιτική επικαιρότητα η δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη.

Μιλώντας.. στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24, ο Θανάσης Οικονόμου απάντησε στον βουλευτή της ΝΔ, Νικήτα Κακλαμάνη, για το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη και έκανε λόγο για «σκιές και συνδιαλλαγές» στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν τότε στην επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής.


Ο τότε πρόεδρος της Επιτροπής Πόθεν Έσχες και ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, σχολίασε τις δηλώσεις μέσω των social media αναφέροντας: «Δεν άκουσα και δεν με ενδιαφέρει να ακούσω τις διαβολές που συστηματικά εκτόξευαν όσοι μας κατηγορούσαν για το ότι δεν βάζαμε 

στις φυλακές πολιτικούς αντιπάλους, δεν μοιράζαμε τα 37 δισ. για να μας ψηφίσουν οι πολίτες, δεν ταυτιζόμασταν στο ύφος και το ήθος της διακυβέρνησης με το τοξικό υπόδειγμα της πολιτικής όπως για την μη ίδρυση “κόκκινων” προπαγανδιστικών μίντια αλλά και για άλλα πολλά. Μόνο που τότε δεν περιλαμβάνανε τον σ. Αλέξη Τσίπρα ως συμμέτοχο στην αυτοϋπονόμευση.

Η λέξη ηγεμονία και η θεσμική προσήλωση ήταν πάντα ξένες σε όσους υποτιμούσαν τη σκληρή πολιτική σύγκρουση, προκρίνοντας την προσωπική ανένδοτη δήθεν αντιπαράθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πέντε χρόνια μετά όλοι έχουν καταλάβει ποια ήταν η σωστή άποψη απέναντι στην τοξικότητα και την καθεστωτική νοοτροπία που στήριξε την κυριαρχία της νεοφιλελεύθερης πολιτικής. 

Κατά τα άλλα είναι τοις πάσι γνωστό ότι η Επιτροπή Πόθεν Έσχες αποτελείται από δικαστικούς κατά πλειοψηφία. Επίσης είναι γνωστό ότι δεν νοείται καμία παρέμβαση, πέραν του θεσμικού τους ρόλου, βεβαίως από τον πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της Βουλής και από την τότε πρόεδρο της Επιτροπής. 


Αυτά προς ενημέρωση και του κ. Κασσελάκη που προφανώς δεν έχει καμία γνώση πάνω σε ένα μείζον πολιτικό ζήτημα. Όσοι σιωπούν και είναι ακόμη στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να απαντήσουν. Όλοι και όλες κρινόμαστε και για τότε και για σήμερα».

Οργισμένος είναι και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, ο οποίος χαρακτήρισε τον Θανάση Οικονόμου «διπρόσωπο» και είπε πως «όσα είπε είναι αθλιότητες και θα δώσει λόγο εκεί που πρέπει να δώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου