24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό 2,5 ετών κοριτσάκι που είχε νοσήσει από παρβοϊό



Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου ένα κοριτσάκι μόλις 2,5 ετών κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το... μικρό παιδάκι νοσηλεύτηκε αρχικά στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης και από εκεί κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο «Ιπποκράτειο», όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες 15 ημέρες και συγκεκριμένα έως και χθες, Σάββατο, οπότε και κατέληξε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι είχε νοσήσει από παρβοϊό, ο οποίος του προκάλεσε μυοκαρδίτιδα. Το άτυχο παιδάκι είχε βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό, καθώς αντιμετώπιζε και άλλα προβλήματα υγείας.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, το κοριτσάκι δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.


Οι περισσότεροι παρβοϊοί μολύνουν ζώα, όπως γάτες και σκύλους και όχι ανθρώπους. Αλλά ο παρβοϊός Β19 (Parvovirus Β19) μολύνει αποκλειστικά και μόνο ανθρώπους. Το τελευταίο διάστημα καταγράφονται αυξημένα κρούσματα διεθνώς, ενώ σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκεται και ο ΕΟΔΥ στην Ελλάδα, μετά τον θάνατο ενός παιδιού 3,5 ετών στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου