24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Μεγάλη πυρκαγιά στη λεωφόρο Καραμανλή στις Αχαρνές, καίγονται εγκαταστάσεις


Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση μέσα στο ρέμα της Χελιδονούς - «Η φωτιά έχει μπει σε εργοστάσια, έχει πολύ άερα», δήλωσε ο δήμαρχος Αχαρνών - Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις...


Σε εξέλιξη είναι μεγάλη πυρκαγιά στη λεωφόρο Καραμανλή στις Αχαρνές.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης σε χαμηλή βλάστηση μέσα στο ρέμα της Χελιδονούς κοντά σε αύλειους χώρους εργοστασίων. Λϊγο μετά τη 01:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης η εικόνα της φωτιάς ήταν βελτιωμένη, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

 

 Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αχαρνών Σπύρο Βρεττό η φωτιά έχει μπει σε τουλάχιστον δύο εργοστάσια, ένα ξυλείας και ένα με πλαστικά, ενώ καίγονται και αποθήκες. Ακούγονται συνέχεια εκρήξεις.

«Η φωτιά έχει μπει σε εργοστάσια, έχει πολύ άερα. Καίγονται τουλάχιστον δύο εγκαταστάσεις. Ένα εργοστάσιο ξυλείας, χαρτικών και ένα με πλαστικά. Η φωτιά ξεκίνησε μέσα από το ρέμα. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής είναι μεγάλες και βοηθούν και οι όμοροι δήμοι», δήλωσε στο protothema.gr o κ. Βρεττός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου