24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Αρκετά υψηλές, για την εποχή, θερμοκρασίες θα βιώσουμε μέχρι και τα τέλη του Ιουλίου. ....Ανεβαίνει ο υδράργυρος από την Παρασκευή


Αρκετά υψηλές, για την εποχή, θερμοκρασίες θα βιώσουμε μέχρι και τα τέλη του Ιουλίου.
Ο διευθυντής της ΕΜΥ έδωσε μία πρώτη γεύση για τις αυξημένες θερμοκρασίες ...των επόμενων ημερών, οι οποίες θα ξεπεράσουν τους 40 βαθμούς Κελσίου, με τον μετεωρολόγο να δίνει αναλυτικά δεδομένα για τον καιρό σχεδόν ολόκληρο τον Ιούλιο.

'Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Παρατεταμένη ζέστη στη χώρα μας το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου. Παρότι δεν προβλέπονται ιδιαίτερα ακραίες τιμές, η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε επίπεδα κατά 6 περίπου βαθμούς πάνω από τα κανονικά για την εποχή. Ανάσα δροσιάς θα έχουν μόνο ι ανατολικές περιοχές που επηρεάζονται από το μελτέμι, κυρίως οι Κυκλάδες και η Βόρεια Κρήτη.


Από την Παρασκευή η ζέστη θα είναι περισσότερο αισθητή καθώς εξασθενεί το μελτέμι σε πολλές ανατολικές περιοχές και περιορίζεται στο Ανατολικό Αιγαίο , τις Ανατολικές Κυκλάδες Κρήτη και Δωδεκάνησα».

Δεύτερη μέρα με 40αρια θα είναι η Τρίτη, σύμφωνα με τις καιρικές προβλέψεις, καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν και αύριο, με μόνη ανακούφιση τους ισχυρούς ανέμους.

Σύμφωνα με το δελτίο καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, υψηλές θερμοκρασίες θα σημειωθούν και την Τρίτη κυρίως στη δυτική ηπειρωτική χώρα και τη Θεσσαλία.


Η θερμοκρασία θα φτάσει σήμερα στα ηπειρωτικά τους 37 με 39 και κατά τόπους στα δυτικά ηπειρωτικά τους 40 βαθμούς Κελσίου. Στην νησιωτική χώρα τους 30 με 32 και κατά τόπους στα νησιά του Ιονίου, του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου