24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Πουλάει… τρέλα ο Ερντογάν... «Η Ελλάδα κάνει επαναπροωθήσεις & εμείς σώζουμε τους μετανάστες»




Σε δηλώσεις που έκανε ο Ταγίπ Ερντογάν στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ιταλό πρωθυπουργό Ντράγκι, αναφέρθηκε στην Ελλάδα και είπε τα εξής:

«Οι προσπάθειες για επαναπροωθήσεις που κάνει η Ελλάδα, δυστυχώς πέρα από την Ευρώπη, πλέον έχουν αρχίσει να αποτελούν κίνδυνο και για την Ιταλία.
Διότι αυτές οι επαναπροωθήσεις όλους αυτούς τους ανθρώπους τους άτυπους μετανάστες, προς τα που τους κατευθύνουν; Προσπαθούν να καταφύγουν προς την Ιταλία.
Εμείς σε αυτές τις επαναπροωθήσεις καταβάλλοντας κάθε είδους προσπάθεια, μαζεύουμε αυτούς τους ανθρώπους από τη θάλασσα…
Και μέσω της περισυλλογής τους από τη θάλασσα προσπαθούμε να τους σώσουμε.
Αλλά το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στην Ιταλία».

κκκκκκκκ


Την ευαισθησία της Τουρκίας για τους μετανάστες την είδαμε πρόσφατα όταν Τούρκοι άνοιξαν πυρ σε όχημα που μετέφερε μετανάστες σκοτώνοντας ένα 4χρονο παιδί…

Ένα τετράχρονο παιδί σκοτώθηκε και δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν στην ανατολική περιοχή Σαράι του νομού Βαν της Τουρκίας την Κυριακή, καθώς στρατιώτες και πολιτοφύλακες άνοιξαν πυρ εναντίον οχήματος που μετέφερε Αφγανούς μετανάστες.

Το όχημα έγινε στόχος αφού ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε στην προειδοποίηση να σταματήσει, σύμφωνα με μάρτυρες. Ενώ πάνω από είκοσι μετανάστες κατάφεραν να διαφύγουν πεζοί, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο για περίθαλψη.

Με πληροφορίες από τα Τουρκικά Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου