24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ





ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009


Στήν παρουσίαση του προπονητικού "τίμ" του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ προχώρησε χτές ο πρόεδρος του ΔΣ κ Παπαδόπουλος.Επίσης μίλησε στους προπονητές και έδωσε το στίγμα του προγραμματισμού της Διοίκησης και τις μεγάλες βλέψεις που έχει ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ φέτος για την ομάδα των νέων αλλά και για τα τμήματα υποδομής.


ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΟΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ:
ΝΕΩΝ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ - ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ - ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΟΥΓΚΟΥΡΙΔΗΣ
ΠΑΙΔΩΝ:ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΙΑΜΠΕΡΑΣ
ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ:ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΠΕΙΔΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΤΖΟΥΝΙΟΡ:ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΟΣ
ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ:ΚΟΙΤΣ
ΜΙΝΙ: ΚΡΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

Επίσης σήμερα ξεκινά η προετοιμασία της ομαδος νέων του Πιερικού και η παρουσίαση των νέων αποκτημάτων στους νέους. Αλεξίου,Τσιανάκας,Μάρκογλου,Παπατόλιος,Μυστακίδης Γιάν , Μυστακίδης Γρ., είναι η έξη που έχουν ήδη υπογράψει και ενταχεθέι στην ομάδα των νέων. Θα ακολουθήσουν οι μεταγραφές και των υπολοίπων παιδιών που έχει ώς στόχο η ομάδα, για να μπορέσουν έτσι να κάνουν νέα αρχή και να εντάξουν όλα τα ταλέντα της Πιερίας στις τάξεις του Πιερικού.
Η επιτροπή μεταγραφών (που σημειωτέον έχει συσταθεί για πρώτη φορά στα χρονικά του Πιερικού) σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή, το πρόεδρο και τους προπονητές της ομάδος, συνεχίζει τις επαφές για την ένταξη στο ρόστερ της ομάδος των καλύτερων ποδοσφαιριστών.
Ο υπεύθυνος των μεταγραφών κ Καλαιτζής Δημήτρης δήλωσε στον ΚΡΑΧΤΗ:
" Σκοπός της Διοίκησης είναι η βελτίωση των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδος και γι αυτό θα προχωρήσουμε στη απόκτηση και μικρών παιδιών που διαθέτουν ιδιαίτερο ταλέντο, με σκοπό να δουλέψουν κάτω απο άριστες συνθήκες, για να μπορέσουμε να καμαρώσουμε σε λίγα χρόνια πολλούς γηγενείς ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται στην επαγελματική ομάδα του Πιερικού μας"
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου