24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Γιάννης Μανώλης. Η κυβέρνηση έχει χάσει το παιχνίδι.


Στις συζητήσεις της οργανωμένης βάσης κυριαρχεί η νέα δήλωση Μανώλη, στην οποία ανακοινώνει την τελική απόφαση για παραίτηση στις 7 Σεπτεμβρίου. Μια δήλωση που συνοδεύτηκε από την πρόβλεψη ότι «η κυβέρνηση έχει χάσει το παιχνίδι. Ίσως είναι αργά για αλλαγές. Οι αλλαγές και οι πρωτοβουλίες παίρνονται όταν πρέπει. Χρειαζόμαστε ηλεκτροσόκ κι όχι βαλεριάνες», είπε με έμφαση στο Κανάλι 1 ο βουλευτής Αργολίδος, προκαλώντας μεγάλη ενόχληση στη Ρηγίλλης η οποία θεωρεί ότι το σχέδιο της αντεπίθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη και αμέσως μετά το καλοκαίρι στις πρώτες δημοσκοπήσεις η ψαλίδα της διαφοράς με το ΠΑΣΟΚ θα έχει κλείσει.

Γιάννης Μανώλης.
«Η κυβέρνηση έχει χάσει το παιχνίδι. Ίσως είναι αργά για αλλαγές. Οι αλλαγές και οι πρωτοβουλίες παίρνονται όταν πρέπει. Χρειαζόμαστε ηλεκτροσόκ κι όχι βαλεριάνες», είπε χθες ο βουλευτής Αργολίδας βέρνησης. Χθες έβαλε στο στόχαστρό του τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Βαγγέλη Αντώναρο, «πυροβολώντας» ταυτόχρονα τον Θόδωρο Ρουσόπουλο με τον οποίο είχε βεντέτα στο παρελθόν. Ρωτήθηκε λοιπόν σε συνέντευξή του στον Real FΜ, εάν ο κ. Αντώναρος θα πρέπει να παραμένει στη θέση του μετά τη δήλωσή του ότι δεν γνωρίζει ποιος είναι ο Κοκκινούλης και ο συνδικαλιστής απάντησε: «Κι ο Ρουσόπουλος είπε ότι ντρέπεται για λογαριασμό μου και τώρα μαζεύει βρούβες στο υπόλοιπο Αττικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου