24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

O τυφώνας Μορακότ κατευθύνεται προς την Κίνα







Τουλάχιστον 12 νεκροί και 52 αγνοούμενοι είναι οι νεώτερος απολογισμός από την επέλαση του τυφώνα Μορακότ από την Ταϊβάν, όπου προκάλεσε μνημειώδεις πλημμύρες, ανακοίνωσαν σήμερα οι υπηρεσίες αρωγής. Ο Μορακότ έπληξε την περιοχή Χουαλιέν το βράδυ της Παρασκευής, συνοδευόμενος από ισχυρότατους ανέμους και ραγδαίες βροχοπτώσεις, προκαλώντας πλημμύρες σε πολλές περιοχές.


Ιδιαίτερα τα νότια της χώρας επλήγησαν από εντονότατες βροχοπτώσεις, που στην περιοχή Πινγκτούνγκ έφθασαν τα 2,5 μ. Ο στρατός ετέθη επί ποδός για να συνδράμεις τους χιλιάδες κατοίκους που βρέθηκαν παγιδευμένοι από τις δεινότερες πλημμύρες που έχουν καταγραφεί στη χώρα την τελευταία 50ετία.

Μετά την επέλασή του στην Ταϊβάν, ο Μορακότ κατευθύνεται προς την Κίνα, την οποία αναμένεται να αρχίσει να πλήττει από το απόγευμα.Η Κίνα εκκένωσε περιοχή με ένα εκατομμύριο πολίτες, καθώς ο τυφώνας πλησιάζει στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου