ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2009

Ξεχνάμε εύκολα...

Ενώ όλοι μπλόγκερς και μή ασχολούμαστε με τις εκλογές, τους πυρήνες τις φωτιάς όπου η αγαπητή μας κυβέρνηση ενώ τους παρακολουθεί εδώ και τρείς μήνες τούς έβγαλε απο το συρτάρι ο φαυλόπουλος για να πάρει κανα ψηφουλάκι απο το λάως, επίσης ασχολούμαστε την σούπερ φόρμα όπου έχει ο τοροσίδης τις δύο τελευταίες εβδομάδες και άσχετο εαν μπορεί να γράψει μία έκθεση δημοτικού, ασχολούμαστε με την μαϊμού γρίπη των πολυεθνικών φαρμακοτρίφτηδων, γενικά ασχολούμαστε με τα σκατά που μας πλασάρουν τα μέσα μαζικής εξημέρωσης και ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΓΑΖΑ!!!

Σήμερα 25/9, Ισραηλινός πύραυλος έπληξε αυτοκίνητο στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, σκοτώνοντας τουλάχιστον τρεις Παλαιστίνιους.
Μάρτυρες δήλωσαν ότι το αυτοκίνητο που έγινε στόχος της αεροπορικής επιδρομής εκινείτο κοντά στο στρατόπεδο προσφύγων Τζαμπαλίγια. Δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό εάν οι άνθρωποι που σκοτώθηκαν ήταν μαχητές ή πολίτες.

Αυτή η ιδιότυπη φυλακή όπου ονομάζεται καθημερινότητα στερεί σε όποιον μπαίνει μέσα την ελευθερία της βούλησης και της έκφρασης καθώς και την χαρά της δημιουργίας...
Βολεύει κάποιους να πλασάρουν μασημένη τροφή ΦΤΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ
αυτό το παιδί μπορεί αύριο να είναι το δικό σας,
πηγή:e-ελευθεροτυπία