24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Παραδόθηκε το νέο νοσοκομείο Κατερίνης

Παράδοση παραλαβή του νέου νοσοκομείου Κατερίνης, πραγματοποίησε την Παρασκευή ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δημήτρης Αβραμόπουλος σε πανηγυρική ατμόσφαιρα. Τον κο Αβραμόπουλο ξενάγησε στους χώρους του νοσοκομείου, ο διοικητής του νοσοκομείου, Δημήτρης Παπαδημόπουλος, παρουσία των βουλευτών του νομού και φορέων.
Πριν από δεκατρία χρόνια το έργο ανέγερσης του νέου νοσοκομείου Κατερίνης,βρίσκονταν στα χαρτιά. Σήμερα 2009, το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης έχει πλέον παραδοθεί
Το κτίριο του παλιού νοσοκομείου παραχωρείται εξ ολοκλήρου στον δήμο Κατερίνης, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κος Αβραμόπουλος, ενώ παράλληλα τόνισε ότι το νοσοκομείο είναι ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη υπογραμμίζοντας ότι η Πιερία, ενισχύεται ουσιαστικά με την αναβάθμιση στις δομές υγείας που προσδίδει το νέο νοσοκομείο.
31.637 τετραγωνικά μέτρα. 225 κλίνες. Δύο χειρουργικές κλινικές στον τρίτο όροφο, δύο παθολογικές κλινικές στον δέυτερο όροφο, μαιευτική και γυναικολογική μονάδα, μαιευτήριο, σηπτικό γυναικολογικό χειρουργείο, μονάδα βρεφών και πρόωρων, παιδιατρική μονάδα, μονάδα εντατικής θεραπείας και χειρουργία στον 1ο όροφο. Σηπτικό χειρουργείο, αποστείρωση, εξωτερικά ιατρεία, επείγοντα περιστατικά, μονάδα βραχείας νοσηλείας, παρακολούθηση εγκύων, κοινωνική ιατρική, ενδοσκοπήσεις, εργαστήρια απεικονήσεων και διοικητικές υπηρεσίες στο ισόγειο. Αιμοδοσία, τράπεζα αίματος, μονάδα aids, μονάδα τεχνητού νεφρού, τμήμα φυσικής ιατρικής, εργαστήρια βιολογικών υλικών, φαρμακείο, εστιατόριο προσωπικού, νεκροτομείο, μαγειρεία, πλυντήριο και ραφείο στο υπόγειο. Αυτό είναι το πολύπαθο νέο νοσοκομείο της Κατερίνης. Αυτό που πέρασε από σαράντα κύματα μπήκε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στην εντατική, αλλά χάρη στις προσπάθειες των θεραπόντων του, κατάφερε όχι μόνο να επιζήσει αλλά και να αναπτυχθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου