24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Άλλες φορές οι διαδηλωτές κυνηγούν τα ΜΑΤ και άλλες φορές οι αστυνομικοί επιχειρούν να απωθήσουν τους κουκουλοφόρους.

 






Άλλες φορές οι διαδηλωτές κυνηγούν τα ΜΑΤ και άλλες φορές οι αστυνομικοί επιχειρούν να απωθήσουν τους κουκουλοφόρους. Λόγω της έντασης που επικρατεί αυτή την ώρα στην Αθήνα, τα δρομολόγια του τραμ γίνονται μέχρι τον σταθμό του Φιξ και όχι ως το Σύνταγμα.





Νωρίτερα, τα ίδια άτομα εκσφενδόνισαν πέτρες σε βιτρίνες καταστημάτων, αλλά και νεράντζια και πορτοκάλια τόσο στα μαγαζιά όσο και στους αστυνομικούς.





ΩΡΑ 13.00 Μαθητές πέταξαν στην Σταδίου αντικείμενα εναντίον αστυνομικών με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν μάχες σώμα με σώμα ενώ διεξάγεται και κυνηγητό στα γύρω στενά. Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να προβούν και σε χρήση χημικών.





ΩΡΑ 12.45 Κουκουλοφοροι πέταξαν νεράτζια στην πλευρά του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους





Στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο συμμετέχουν περισσότερα από 1.000 άτομα, μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες συγκεντρώσεις.








Οι ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της τρομοκρατίας δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ, καθώς σήμερα συμπληρώνονται δυο χρόνια από τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή. Η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται σε κατάσταση επιφυλακής σε μια συντονισμένη προσπάθεια να αποφευχθούν επεισόδια, βανδαλισμοί και καταστροφές.








Εκτός από το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια, το απόγευμα θα γίνει συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας του Δικτύου Κοινωνικών Δικαιωμάτων και διαφόρων ανεξάρτητων φορέων, ενώ για το βράδυ έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στα Εξάρχεια, στο σημείο της δολοφονίας του μαθητή. Τα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς θα τροποποιούνται, ανάλογα με την εξέλιξη των εκδηλώσεων.


Μάλιστα το γεγονός ότι το μεσημέρι στα Προπύλαια θα συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός φοιτητών και μαθητών κάνει πιο δύσκολο το έργο των αστυνομικών, καθώς ίσως κάποιοι από τον σκληρό πυρήνα των αντιεξουσιαστών αλλά και συμπαθούντων προς τους χθεσινούς προσαχθέντες, αλλά και προς τα προφυλακισμένα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς αλλά και του Επαναστατικού Αγώνα να προσπαθήσουν να προκαλέσουν επεισόδια.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου