24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Ο Καρατζαφέρης «ευθυγραμμίστηκε» με Ντόρα και ζητά εκλογές!

Ο Καρατζαφέρης «ευθυγραμμίστηκε» με Ντόρα και ζητά εκλογές!Εκλογές ζήτησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σε δηλώσεις του πριν από λίγο, λέγοντας ότι πρέπει να αντικατασταθεί η κυβέρνηση με οποιοδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένων και των εκλογών. Και έτσι ευθυγραμμίστηκε με τη Ντόρα Μπακογιάννη.
Είπε ότι η πολιτεία πρέπει να πάρει αποφάσεις που θα προσδιορίσουν την πορεία του έθνους το αμέσως προσεχές διάστημα, και πρόσθεσε ότι εντός των προσεχών ημερών, ο ΛΑΟΣ θα παρουσιάσει το κυβερνητικό του πρόγραμμα.
Βεβαίως αυτό είναι μόνο η «επιφάνεια» του υπόγειου πολιτικού παιχνιδιού. Ο παλαιοκομματισμός και ιδιαίτερα οι σκληροί νεοφιλελεύθεροι εκφραστές του, Μπακογιάννη – Καρατζαφέρης (και σε δεύτερη σειρά οι «εκσυγχρονιστές» του ΠΑΣΟΚ με τη Δημοκρατική Αριστερά), επιθυμούν τώρα εκλογές,
γνωρίζοντας ότι δεν θα αναδειχθεί αυτοδύναμη κυβέρνηση, ώστε να σχηματίσουν στη συνέχεια «κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας – οικουμενική», με συμμετοχή όλων των οριζοντίως συνδεδεμένων μνημονιολατρικών – «εκσυγχρονιστικών» – «ανανεωτικών» δυνάμεων για να «περιφρουρήσουν» τα συμφέροντα της Ολιγαρχίας στον τόπο. Η μόνη λύση για να βγούμε από το πολιτικό αδιέξοδο είναι μια αμεσοδημοκρατική μεταπολίτευση, η οποία θα συνταξιοδοτήσει όλους τους άχρηστους και σε μεγάλο βαθμό επικίνδυνους παλαιοκομματικούς, και θα αναδείξει το λαό σε απόλυτο κυρίαρχο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου