24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

... ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΟΛΥΜΠΟΥ ξεχωριστές ομορφιές κάθε εποχή

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTMlWW0yT_0AG97iSX9g0D73e_oJxeq-jM2X3-3XkS5NXkcCTu- 









Το Λιτόχωρο είναι μία γραφική κωμόπολη που βρίσκεται στην ανατολική πλαγιά του Ολύμπου, σε υψόμετρο 300 μέτρων. πληθυσμός του φτάνει τους 7.000 κατοίκους. Το Λιτόχωρο απέχει 24 χιλιόμετρα από την Κατερίνη και βρίσκεται στο Νοτιοανατολικό τμήμα του Νομού Πιερίας. Ένας μέρος που διαθέτει ξεχωριστές ομορφιές κάθε εποχή του χρόνου.

Από παραθαλάσσια campings, εστιατόρια και ξενοδοχειακές μονάδες μέχρι ορειβατικό σύλλογο και χιονοδρομικό κέντρο. Ακριβώς κάτω από το Λιτόχωρο βρίσκεται η αμμουδερή παραλία της Πλάκας που βλέπει προς το Θερμαϊκό Κόλπο. Τους χειμερινούς μήνες ...λειτουργεί το χιονοδρομικό κέντρο του Ολύμπου όπου μπορείτε να κάνετε σκι ενώ χειμώνα-καλοκαίρι οι φίλοι της ορειβασίας μπορούν να αναρριχηθούν στο ψηλότερο βουνό της Ελλάδας, τον Όλυμπο.

Εάν πάτε στο Λιτόχωρο αξίζει τον κόπο να δείτε το Δίον.. που είναι ένας αρχαιολογικός χώρος με πυκνή βλάστηση ανάμεσα στα ερείπια της παλιάς πόλης. Επίσης στο Αρχαιολογικό Μουσείο θα δείτε να φυλάσσονται μοναδικά αγάλματα που χρονολογούνται από την εποχή των Ελληνιστικών και Ρωμαϊκών χρόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου