24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Ρόδος εξαιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε στη 13:20 στην περιοχή του Αγίου Σουλά.



Σύμφωνα με την rodiaki.gr, τα δύο μέτωπα της φωτιάς εξακολουθούν να καίνε ανεξέλεγκτα πυκνό δάσος και οι πυροσβέστες καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. 



Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν οι δασοπυροσβεστικές δυνάμεις του νησιού, τα 4 σκάφη τύπου καναντέρ και ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο. 

Ένας πυροσβέστης μεταφέρθηκε εσπευσμένα με αναπνευστικά προβλήματα σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου.....
, Γιάννης Μαχαιρίδης επιστρέφει από την Αθήνα στην Ρόδο και τις τελευταίες τρεις ώρες βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον αρχηγό της Πυροσβεστικής, Παναγιώτη Μπουνάτσα. 

Παράλληλα απηύθυνε έκκληση στους πολίτες που διαθέτουν πυροσβεστικά μέσα, χωματουργικά μηχανήματα κ.λ.π να συνδράμουν το έργο της κατάσβεσης. 

Με δηλώσεις του στη Ροδιακή ο δήμαρχος Ρόδου, Στάθης Κουσουρνάς έκανε έκκληση προς τους πολίτες να βοηθήσουν όσο μπορούν και κάλεσε τους πάντες να είναι σε εγρήγορση. 

Μεγάλη φωτιά και στο Νέο Βουτζά

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από μία ώρα περίπου σε δασική έκταση στο Νέο Βουτζά Αττικής. Για την αντιμετώπισή της στην περιοχή επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 19 οχήματα 20 άτομα πεζοπόρο και 1 Ελικόπτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου