24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Αλ. Τσίπρας: Η κοινωνική χρεοκοπία έχει ήδη επέλθει












Aπάντηση στην επίθεση του Αντώνη Σαμαρά έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. «Όσο και αν προσπαθεί ο πρωθυπουργός να δικαιολογήσει τον υφεσιακό και αντικοινωνικό χαρακτήρα της πολιτικής του, δεν μπορεί να κρύψει πως αυτή είναι που οδηγεί τη χώρα στη χρεοκοπία και υπονομεύει τη συμμετοχή της στην ευρωζώνη» είπε ο Πάνος Σκουρλέτης.

«Ο κ. Σαμαράς και οι όμοιοί του.....
σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι αυτοί που συγκροτούν το λόμπυ της χρεοκοπίας και με την πολιτική τους ισοπεδώνουν την ελληνική κοινωνία και αποδομούν την Ε.Ε.» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αλ. Τσίπρας: Η κοινωνική χρεοκοπία έχει ήδη επέλθει 
Κριτική στη κυβέρνηση για το νέο πακέτο μέτρων άσκησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνάντηση του με το προεδρείο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

«Αναρωτιέται, λοιπόν, κανείς όταν η κοινωνία βιώνει αυτή την πραγματική πραγματικότητα, όταν η Αυτοδιοίκηση στραγγαλίζεται, όταν οι κοινωνικές υπηρεσίες συρρικνώνονται, πως η τρικομματική συγκυβέρνηση με τόσο μεγάλη ευκολία υπόσχεται στους εταίρους και στην κ. Μέρκελ ότι θα εφαρμόσει απαρέγκλιτα το μνημόνιο και ότι θα βρει με μεγάλη ευκολία νέα μέτρα πάνω από 15 δισ. ευρώ. Η χρεοκοπία δεν είναι προ των πυλών. Κοινωνική χρεοκοπία έχει ήδη επέλθει» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.



Παράλληλα έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση στην Ελλάδα. «Η χώρα βυθίζεται και αν δεν αλλάξουμε ρότα, αν δεν αλλάξουμε κατεύθυνση, πολύ σύντομα θα βρεθούμε μέσα σε μία απερίγραπτη κοινωνική ένταση» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η στάση πληρωμών δεν μπορεί να ξεκινήσει από τους Δημάρχους και τους Δήμους. Εάν η κυβέρνηση έχει αποφασίσει στάση πληρωμών, ας βγει να το δηλώσει, όχι να το μεταφέρει στους Δημάρχους, στους αιρετούς εκπροσώπους» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας και απηύθυνε έκκληση για τα για τους πόρους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου