ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

Σε αναβρασμό οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ....Στις 7.30 συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική ΟμάδαΈκτακτη συνεδρίαση πραγματοποιεί στις 7.30 το απόγευμα η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Η εξέλιξη αυτή σημειώνεται αμέσως μετά τις «διαρροές» στις σημερινές ψηφοφορίες (αποκρατικοποιήσεις, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ) αφού αρκετοί βουλευτές δήλωσαν «παρών» ή...
καταψήφισαν τα νομοσχέδια. Η συνεδρίαση θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη γιατί αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν έκρυβαν την δυσαρέσκειά τους έναντι του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος αποφάσισε να μην συμμετάσχει στην ψηφοφορία για τις αποκρατικοποιήσεις. Σημειώνεται ότι 15 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν ακολούθησαν την επίσημη γραμμή του κόμματος.

Η κατάσταση είναι τόσο έκκρυθμη που ορισμένοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο κατά την απογευματινή συνεδρίαση να υπάρξουν τάσεις ανεξαρτητοποίησης και «αναχωρητισμού».
Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε να μεταδοθεί η κρίσιμη συνεδρίαση από τη web tv του κόμματος, εξαιτίας της απεργίας στα ΜΜΕ.

kourdistoportocali