24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Στον εισαγγελέα οι δύο συνεργοί του Παναγιώτη Βλαστού

Την ίδια στιγμή, η προανάκριση καταδεικνύει ότι οι δύο χειριστές του ελικοπτέρου τελούσαν υπό ομήρεια, επομένως δεν εμπλέκονται ως ύποπτοι στην απόπειρα απόδρασης.
 Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν, κάτω από δρακόντεια....
μέτρα ασφάλειας, οι δυο άνδρες οι οποίοι επέβαιναν στο ελικόπτερο που συμμετείχε στην χθεσινή απόπειρα απόδρασης του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού από τις φυλακές Τρίπολης.
 Ένας εκ των δύο συλληφθέντων, αλλοδαπός και δραπέτης των φυλάκων Δομοκού, έχει δηλώσει ότι δεν γνώριζε ποιον θα βοηθούσαν να αποδράσει από το σωφρονιστικό ίδρυμα Τρίπολης, συμπληρώνοντας ότι έλαβε μέρος στην όλη απόπειρα μονάχα για το χρηματικό αντίτιμο των 50.000 ευρώ που του είχε υποσχεθεί ο συνεργός του. Εν τω μεταξύ, από την προανάκριση προκύπτει ότι οι δύο χειριστές του ελικοπτέρου τελούσαν υπό ομήρεια, επομένως δεν εμπλέκονται στην επιχείρηση της απόπειρας απόδρασης. Νωρίτερα, σε δηλώσεις του από τις φύλακες Τρικάλων, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης έκανε λόγο για πραγματική μάχη περίπου 15 λεπτών μεταξύ των συνεργών του Παναγιώτη Βλαστού και των φρουρών. Παράλληλα, ο κ. Ρουπακιώτης έκανε λόγο για αυτοθυσία των σωφρονιστικών υπαλλήλων, ιδιαίτερα των δύο εξωτερικών φυλάκων, που δέχθηκαν τα πυρά των δραστών. Ο κ. Ρουπακιώτης μετέβη σήμερα στις φυλακές, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών της απόπειρας απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού.


 Πηγή: http://www.skai.gr/news 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου