24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

ΠΙΕΡΙΑ.....Η Αναγέννηση Σφενδάμης έκοψε την Βασιλόπιτα της


 Σε μια πολύ όμορφη, ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα, η Αναγέννηση Σφενδάμης έκοψε τη Βασιλόπιτα της για τη νέα χρονιά την οποία διανύουμε. Διοίκηση, προπονητής, ποδοσφαιριστές και φίλοι του συλλόγου, βρέθηκαν σε...
ψησταριά της περιοχής και αφού αρχικά δείπνησαν, στη συνέχεια έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, μέσα σε ευχές για μια νέα χρονιά με πολλές επιτυχίες και λίγους τραυματισμούς.

Τυχερός ο νεαρός Γιάννης Παυλίδης ο οποίος εκτός απο το φλουρί, κέρδισε και το συμβολικό ποσό των 50 ευρώ που πρόσφερε η διοίκηση.


 Τα χαμόγελα, η χαλάρωση και το όμορφο κλίμα, ήταν αυτά τα οποία επικράτησαν για λίγες ώρες στο στρατόπεδο της πρωταγωνίστριας φέτος Αναγέννησης, που στρέφει και επικεντρώνει απο σήμερα και πάλι το βλέμμα της στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και το θεσμό του κυπέλλου.



 Δυο διοργανώσεις τις οποίες βλέπει ξεχωριστά και παιχνίδι με παιχνίδι, αλλά και διεκδικεί με αξιώσεις η ομάδα του Σταύρου Παπαδόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου