24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Μπουρλότο ο ΣΥΡΙΖΑ ... Διαγραφή Κασσελάκη από το κόμμα ζητά η Γεροβασίλη



Η Όλγα Γεροβασίλη θέτει ζήτημα διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ και καλεί σε άμεση σύγκληση 

της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, έπειτα από το εξώδικο που απέστειλε... ο πρώην πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής για την διαρροή του πόθεν έσχες του.


Η κυρία Γεροβασίλη, κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, υπογράμμισε ότι η στάση του κ. Κασσελάκη και οι πρόσφατες κινήσεις του, υπονομεύουν τη συνοχή του κόμματος.

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας είναι σε εξέλιξη, ενώ κατά πληροφορίες, κρίσιμη για τις εξελίξεις αναμένεται να είναι η στάση που θα κρατήσει ο Παύλος Πολάκης, αλλά και ο Νίκος Παππάς.
Πολάκης: Απαράδεκτη η διαρροή πόθεν έσχες – Απαράδεκτο και το εξώδικο Κασσελάκη

Ο Παύλος Πολάκης, αποχωρώντας από τη συνεδρίαση, αντιτέθηκε στο ζήτημα της διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη, συμπληρώνοντας πως όσο απαράδεκτη είναι η δημοσιοποίηση ενός μόνο δήλωσης πόθεν έσχες, άλλο τόσο απαράδεκτη είναι η κίνηση με το εξώδικο από τον κ. Κασσελάκη.

Παράλληλα, ο ίδιος ζήτησε τη δημοσιοποίηση του δικού του πόθεν έσχες και από τον κ. Κασσελάκη να αποσύρει άμεσα το εξώδικο που έστειλε, σε ένα κόμμα που ο ίδιος θέλει να ηγηθεί μέσω μίας δημοκρατικής διαδικασίας.
Το εξώδικο Κασσελάκη

Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης έστειλε εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία στην Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη διαρροή του πόθεν έσχες του, το οποίο κατατέθηκε στο κόμμα στο πλαίσιο της επικύρωσης της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του κόμματος.

Στο εν λόγω εξώδικο ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Αν και δεν έχω τίποτα να κρύψω, αλλά επειδή πρόκειται για σοβαρότατη διαρροή και μάλιστα επιλεκτική, σε μη νόμιμη χρονική στιγμή, αφού δεν φαίνεται να διέρρευσε η δήλωση πόθεν έσχες κανενός άλλου συνυποψήφιου πριν καν ελεγχθεί και εγκριθεί και επειδή η διαρροή προφανώς και έγινε από το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σας δηλώνω ότι θα προσφύγω σε κάθε νόμιμο μέσο για να προστατεύσω την προσωπικότητα μου ατομικά και ως Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το κύρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και την προσωπικότητα των χιλιάδων μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

«Καλώ, τα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, να προχωρήσουν σε άμεση και κατεπείγουσα έρευνα, αυθημερόν, για την πρόωρη και επιλεκτική διαρροή που έλαβε χώρα, σε αντίθετη περίπτωση θα υποχρεωθώ να αιτηθώ όπως η ίδια έρευνα ανατεθεί νόμιμα σε αρμόδιες εισαγγελικές και δικαστικές αρχές», επισημαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου