24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Αυτό θα ήταν μια πολύ καλή εξέλιξη... Άντε να το εξηγήσεις στα παιδιά αυτό που πάνε σχολείο για ποιό λόγο είμαστε διαφορετικοί ενώ είμαστε χριστιανοί!




Αισθανόμαστε ότι γιορτάζουμε το Πάσχα δυό φορές


. Μία όταν το γιορταζουν όλοι οι καθολικοί κλπ αν και εμείς στο σπίτι δεν γιορτάζουμε τίποτα εκείνη την Κυριακή υπάρχει η αίσθηση της γιορτής και όταν 

έρχεται το ορθόδοξο Πάσχα γιορτάζουμε μόνο ...εμείς, οι Σέρβοι, και οι Ρώσοι που είμαστε σαφώς μια μικρή μειονότητα στις ΗΠΑ. Άντε να το εξηγήσεις στα παιδιά αυτό που πάνε σχολείο για ποιό λόγο είμαστε διαφορετικοί ενώ είμαστε χριστιανοί! 



Η πλάκα είναι ότι εμείς οι ελληνορθόδοξοι γιορτάζουμε τα χριστούγεννα κανονικά στις 25 Δεκεμβριόυ όταν οι άλλες ανατολικές ορθόδοξες εκκλησίες ακόμα το γιορτάζουν στις 7 Ιανουαρίου (παλαιοημερολογητες). Αυτό μπερδεύει τους αμερικανούς που από τη μια ακολουθούμε το δυτικό ημερολογιο για Χριστούγεννα και από την άλλη δεν το ακολουθούμε για το Πάσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου