24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος...


Κάλεσμα συμμετοχής, σε όλες τις γυναίκες του Βόλου, στην ομιλία που θα πραγματοποιήσει στον Κινηματογράφο «Αχίλλειον»... την Δευτέρα 31 Μαρτίου στις 8:00 το βράδυ, απευθύνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου, επικεφαλής...
του Συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ: ΒΟΛΟΣ 2014»,
κ. Αχιλλέας Μπέος. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου, που δίνει ιδιαίτερη σημασία στη συμμετοχή των γυναικών στο ψηφοδέλτιό του, πέρα από τις τυπικές ποσοστώσεις που προβλέπει η εκλογική νομοθεσία, θα καλέσει τις γυναίκες να συμμετάσχουν, ανεξάρτητα από ποια ιδιότητα έχουν, στον αγώνα για να αλλάξει σελίδα η πόλη μας, συμβάλλοντας με τις ικανότητές τους και παράλληλα με την ξεχωριστή ματιά τους στα πράγματα, για την επίλυση σημαντικών προβλημάτων που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία και τους πολίτες.

 «Καλούμε σε συμπόρευση μαζί μας το πραγματικά δυνατό φύλο, τις γυναίκες, που δυστυχώς δεν έχουν αξιοποιηθεί όπως τους αρμόζει στα κοινά. Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε για να γίνει ο Βόλος μια όμορφη πόλη, μια λειτουργική πόλη, μια πόλη που μας αξίζει. Γιατί ο Βόλος μας ενώνει», αναφέρει στο κάλεσμα του ο υποψήφιος Δήμαρχος.

 Ο κ. Μπέος θα αναφερθεί στο πλαίσιο της συνεργασίας και των δράσεων κι ενεργειών ιδιαίτερα στον ευαίσθητο κοινωνικό τομέα, ζητώντας παράλληλα την συνδιαμόρφωση και την από κοινού εφαρμογή ενός προγράμματος που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κάθε γυναίκας.

 e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου