24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

....και η δημοσιογράφος του Mega Μαρία Σπυράκη με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ της Ν.Δ... κατεβαίνει στις ευρωεκλογές


Την απόφαση να εγκαταλείψει την δημοσιογραφία μετά από 23 χρόνια και να ασχοληθεί με την πολιτική πήρε  η δημοσιογράφος του Mega Μαρία Σπυράκη, το όνομα της οποίας θα βρίσκεται...
στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για την ευρωβουλή. Η υποψηφιότητά της θα ανακοινωθεί την Δευτέρα και θα ξεκινήσει αμέσως περιοδείες σε όλη τη χώρα καθώς η αντίστροφη μέτρηση για τις ευρωεκλογές έχει ξεκινήσει.

 Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η δημοσιογράφος του πολιτικού ρεπορτάζ δέχθηκε τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό ο οποίος της πρότεινε να κατέβει με την ΝΔ στις ευρωεκλογές του Μαΐου. 

Λίγες μέρες αργότερα, συναντήθηκε με τον υπουργό Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη, στο Μέγαρο Μαξίμου στον οποίο είπε ότι αποδέχεται την πρόταση του Αντώνη Σαμαρά. Στη συνέχεια, συγκινημένη η Μαρία Σπυράκη ενημέρωσε τους συναδέλφους της για την απόφασή της λέγοντάς τους ότι κατεβαίνει στην πολιτική διότι θέλει να βοηθήσει στην ανάπτυξη της χώρας η οποία θα της επιτρέψει να μείνει στον πυρήνα της Ευρώπης.

 Παρόλο που η γνωστή δημοσιογράφος προέρχεται πολιτικά από το κέντρο, σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρεί ότι σήμερα μόνο η ΝΔ είναι ο πολιτικός χώρος που μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερή πορείας της χώρας στην Ευρώπη και για αυτό το λόγο δέχθηκε την πρόταση του πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου