24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Στις φλόγες η Μεσσηνία ... Εκκενώθηκαν 4 χωριά


Συναγερμός έχει σημάνει στη Πυροσβεστική, καθώς η φωτιά που σας ενημερώσαμε και νωρίτερα στο star.gr, η οποία καίει από το μεσημέρι της Δευτέρας, στην περιοχή Ζερμπίσια Μεσσηνίας, πριν τον Μελιγαλά είναι ανεξέλεγκτη.

Η πύρινη λαίλαπα κατακαίει δασικές εκτάσεις και ελαιώνες, ενώ. απειλεί κατοικημένες περιοχές. Επίσης, κινδυνεύει και το Μουσείο της Αρχαίας Μεσσήνης.

Ήδη, οι αρχές διέταξαν την εκκένωση του χωριού Μαυρομμάτι και των οικισμών Κροντήρι, Δανηλέικα και Γκολέμι. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνολικά 300 κάτοικοι μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο, μακριά από την πυρκαγιά, με τη βοήθεια του δήμου και της πυροσβεστικής.

Στο σημείο επιχειρούν 64 πυροσβέστες με 28 οχήματα, 23 άτομα πεζοπόρο τμήμα, τρία καναντέρ, πέντε pezetel και τρία ελικόπτερα.

Εκτός από τις πύρινες γλώσσες, οι πυροσβέστες παλεύουν με τους ισχυρούς ανέμους και τους πυκνούς καπνούς, που δυσκολεύουν το έργο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου