24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Αποστολος Τζιτζικώστας.... "Ο Σαμαράς εκφύλισε ιδεολογικά την ΝΔ"....Αρχισε το "ξήλωμα" εν όψει ήττας




Στελέχη, βουλευτές και υπουργοί της ΝΔ αμφισβητούν πλέον ευθέως τον Αντώνη Σαμαρά για την πολιτική που εφάρμοσε, τη σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ και την «δίωξη» των δεξιών από το κόμμα ....
και την κυβέρνηση μετά από απαίτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου.

 Όσο τα ποσοστά της ΝΔ θα «βυθίζονται» τόσο η αμφισβήτηση θα αυξάνεται σε βάρος του προέδρου του κόμματος, τη στιγμή που όλα δείχνουν… προεκλογική περίοδο.

Ο βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης Ταμήλος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1» εξέφρασε την ανησυχία του για τα ποσοστά του κόμματος και έριξε τη βόμβα: «Για να επιστρέψει ο κόσμος που πήγε στη Χρυσή Αυγή, στη ΝΔ, θα περάσει μία 10ετία».

«Καρφώνει» δηλαδή τον Α. Σαμαρά ο οποίο έχει καταστεί έρμαιο του Ε. Βενιζέλου και «άδειασε» τη ΝΔ από τους δεξιούς και τους έστειλε στη Χρυσή Αυγή, η οποία ενισχύει τα ποσοστά της. Με τις πολιτικές δε διώξεις, τις κατασκευασμένες διώξεις, κατά των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου εγκλώβισε τους δεξιούς ψηφοφόρους στη ΧΑ. Αυτό ακριβώς λέει ο Μ. Ταμήλος.


Προσθέτει ότι οι εξαγγελίες του Ζαππείου δεν εφαρμόστηκαν λόγω του ΠΑΣΟΚ. «Δυστυχώς ο ελληνικός λαός δεν έδωσε αυτοδυναμία στη ΝΔ και αναγκαστικά συμπράξαμε με έναν αντίπαλο που είχαμε μάχες», είπε ο κ. Ταμήλος.

Εδώ βέβαια η αλήθεια είναι διαφορετική απ’ ότι την περιγράφει ο βουλευτής της ΝΔ. Η σύμπραξη έγινε για την υπεράσπιση του μνημονίου και της πολιτικής εξόντωσης του λαού όπως ήθελαν οι εκπρόσωποι των δανειστών.

Η δήλωση Ταμήλου κατά Σαμαρά ήρθε λίγες ώρες μετά από αυτή του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ για ιδεολογικό εκφυλισμό της παράταξης.

Και η θέση αυτή του κ. Τζιτζικώστα αντανακλά την άποψη της πλειονότητας των ψηφοφόρων της ΝΔ, η οποία «βράζει» με τα καμώματα του κ. Σαμαρά.

Συγκεκριμένα έγραψε στο facebook ο Απόστολος Τζιτικώστας: «Πριν από 40 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής οραματίστηκε την Ελλάδα ως μια σύγχρονη δημοκρατία, ως ένα ισχυρό και ισότιμο μέλος στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Tο μεγάλο αυτό στόχο κατέκτησε με ρεαλισμό, αποφασιστικότητα, μεθοδική δουλειά και αποτελεσματική διαπραγμάτευση.

Πίστευα πάντα και προσπαθώ να το υποστηρίζω με πράξεις ότι τιμούμε την προσωπικότητα και την πολιτική παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή όταν εφαρμόζουμε στην καθημερινή μας πρακτική τις αρχές και τις αξίες που ενέπνευσε με το έργο του».


Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας δεν παρέστη στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια της ΝΔ. Και δεν θα μπορούσε άλλωστε να παραστεί όταν ο Α. Σαμαράς τον είχε «κόψει» από το ψηφοδέλτιο του κόμματος ως υποψήφιο Περιφερειάρχη. Κίνηση που είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στη ΝΔ.

Οι ενέργειες λοιπόν του Α. Σαμαρά έχουν προκαλέσει ναυρική κρίση στη ΝΔ και αυτό πλέον διατυπώνεται ανοιχτά και σε επίπεδο υπουργών. 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/10/14, 12:48 π.μ.

    Όλοι οι ευεργέθεντες από την Ν.Δ και τον Σαμάρα τωρα τον αμφισβήτουν αυτοι ειναι alla cart νεοδημοκρατες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/10/14, 12:49 π.μ.

    Όλοι οι ευεργέθεντες από την Ν.Δ και τον Σαμάρα τωρα τον αμφισβήτουν αυτοι ειναι alla cart νεοδημοκρατες

    ΑπάντησηΔιαγραφή