24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

"Πάρτι" παρανομίας κατέγραψε η οικονομική Αστυνομία



Φορολογικούς και ασφαλιστικούς ελέγχους πραγματοποίησε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και επιχειρήσεις στην Αττική.

Εντατικούς και ....
συστηματικούς ελέγχους πραγματοποίησε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, το τελευταίο δεκαήμερο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και επιχειρήσεις στην Αττική, με σκοπό τον έλεγχο εφαρμογής της φορολογικής νομοθεσίας, καθώς και των διατάξεων για την ανασφάλιστη και αδήλωτη εργασία.

Κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας διενήργησε ελέγχους σε καταστήματα στους Αμπελόκηπους, στο Περιστέρι και τον Πειραιά, όπου διαπιστώθηκαν παραβάσεις σχετικά με τη μη έκδοση αποδείξεων και την ανασφάλιστη εργασία.

Σε ψαροταβέρνα στον Πειραιά διαπιστώθηκε η μη έκδοση αποδείξεων σε οκτώ περιπτώσεις, συνολικής αξίας 544,40 ευρώ. Για την παράβαση αυτή εφαρμόστηκε η αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος του ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιώς.

Σε οινομαγειρείο στους Αμπελοκήπους, διαπιστώθηκαν η μη έκδοση πέντε αποδείξεων, τέσσερις ανασφάλιστοι εργαζόμενοι, καθώς και η μη επίδειξη των πινάκων προσωπικού.
Επιπλέον, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε η κατάληψη κοινοχρήστου χώρου από τραπεζοκαθίσματα χωρίς άδεια της αρμόδιας Αρχής.

Σε καφέ-μπαρ στους Αμπελοκήπους, διαπιστώθηκε η μη έκδοση δέκα αποδείξεων καθώς και δύο ανασφάλιστοι εργαζόμενοι. Σε ένα ακόμα καφέ στο Περιστέρι εντοπίστηκε ένας εργαζόμενος, που δεν ήταν καταχωρημένος στους πίνακες προσωπικού που επεδείχθησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου