ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015

Κλιμακώνει τη μετωπική επίθεση ο Απόστολος Τζιτζικώστας κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη....
Κλιμακώνει τη μετωπική επίθεση που εξαπέλυσε το Σάββατο με συνέντευξή του ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Τζιτζικώστας κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και... της ..
Ντόρας Μπακογιάννη. Ο κ. Τζιτζικώστας επανέρχεται μέσω συνεργατών του στις αιχμές που είχε αφήσει, και με πολύ σκληρές εκφράσεις κάνει λόγο για «γραμμάτιο εξόφλησης» του μεταβατικού προέδρου της ΝΔ προς την Ντόρα Μπακογιάννη, την οποία χαρακτηρίσει «μανούλα» στα παζάρια..

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρουν συνεργάτες του Απόστολου Τζιτζικώστα:
«Όπως αποτυπώνεται ξεκάθαρα στην επιστολή που δημοσιεύουμε ο μεταβατικός Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αποφάσισε χωρίς καμία προηγουμένως εσωκομματική συζήτηση, να αγνοήσει όλα τα θεσμικά όργανα του κόμματος και να προτείνει ως αντιπρόεδρο στην πρόσφατη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Μαδρίτη την Ντόρα Μπακογιάννη.

Μάλιστα, σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο, ο Μεϊμαράκης, επικαλείται τη Νέα Δημοκρατία ως εντολοδόχο του ορισμού της Ντόρας, ενώ είναι γνωστό πως κανένα σώμα δεν συνεδρίασε, δεν ρωτήθηκαν ούτε καν οι Ευρωβουλευτές και στην ουσία αποφάσισε ο ίδιος σε κάποιο κλειστό γραφείο της Συγγρού. 

Αλλά για να μην είμαστε άδικοι, δε πρέπει να ήταν μόνος τους. Εξάλλου η Ντόρα που είναι "μανούλα" σε αυτά, "παζάρεψε" τη στήριξη στον Βαγγέλη με τη δική της τοποθέτηση στη θέση του ΕΛΚ.
Παλαιοκομματικά παιχνίδια από τζάκια και κούτσουρα τα οποία με την τακτική τους συνεχίζουν να "καίνε" τη Νέα Δημοκρατία.
Το deal Ντόρας - Βαγγέλη μυρίζει καμαρίλα άλλης εποχής και με αυτές τις τακτικές θα κάνει πάρτυ μια ζωή ο Τσίπρας.


Ένα ακόμη στοιχεία που δείχνει πως η συγκεκριμένη επιστολή, ήταν απλά και μόνο το «γραμμάτιο εξόφλησης» του Μεϊμαράκη προς τη Ντόρα, μιας και εστάλη μία εβδομάδα πριν τη σύνοδο του ΕΛΚ. Όταν όλοι γνωρίζουν πως η λίστα των αντιπροέδρων έχει καταρτιστεί εδώ και ένα μήνα».