24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Μητσοτάκης κατά ΣΥΡΙΖΑ: Τα 'χουν κάνει μαντάρα!




Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τον ΦΠΑ στην ιδιωτική ...εκπαίδευση καταθέτοντας μάλιστα τις δικές του αντιπροτάσεις. «Ο ΣΥΡΙΖΑ τα έχει κάνει μαντάρα στο ζήτημα της αύξησης του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση. Μένει στο 23% από μια ιδεολογική εμμονή. Προσωπικά με παραπέμπει σε μια ταξική αντιπαράθεση που ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να προωθήσει», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ μία από τις πολλές αντιπροτάσεις ισοδυνάμων που έχει καταθέσει είναι μια λελογισμένη αύξηση στον καπνό και το σκληρό αλκοόλ που θα έχει και μια θετική επίπτωση στη δημόσια υγεία.

«Θέλω να εστιάσω στη μείωση 30% του ΕΝΦΙΑ, είναι 800.000.000 ευρώ που μπορούν να εξοικονομηθούν από στοχευμένες περικοπές δαπανών. Θα δώσουμε μεγάλη ανάσα στη μέση οικογένεια, μια ανάσα στην οικοδομή και θα τονώσουμε την αγορά ακινήτων που σήμερα βρίσκεται σε απόλυτη παράλυση.

Στα κόκκινα δάνεια πρέπει να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση που να προστατεύει την πρώτη κατοικία. Εμείς είχαμε αποκρούσει αιτήματα για πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου