24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Πέντε χρόνια φυλάκιση σε νεαρό επειδή μιμούταν την σύζυγο του βασιλιά στο... τηλέφωνο!


Σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών καταδικάστηκε στο Μαρόκο ένας άνδρας, που υποδυόταν την σύζυγο του βασιλιά Μοχάμεντ Στ΄, σε τηλεφωνική... επικοινωνία που είχε με έναν πυγμάχο.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον κατηγορούμενο που έχει το χάρισμα να μιμείται διάφορες φωνές και έχει ξεγελάσει πολλούς ανθρώπους παριστάνοντας διάφορους αξιωματούχους και υποσχόμενος ότι θα στηρίξει τους συνομιλητές του, σύμφωνα με ανεξάρτητη εφημερίδα. Ο νεαρός Μαροκινός συνελήφθη την Παρασκευή και δικάστηκε την Δευτέρα.

Την Παρασκευή η Γενική Διεύθυνση Εθνικής Ασφάλειας είχε προβεί σε ανακοίνωση ότι «ένας ύποπτος παρίστανε την πριγκίπισσα Σάλμα μιμούμενος τη φωνή της, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Μαροκινό πυγμάχο και παγκόσμιο πρωταθλητή Μοχάμεντ Ραμπίι, τον οποίο αποπειράθηκε να εξαπατήσει».

Ο Ραμπίι, που στις 15 Οκτωβρίου στην Ντόχα αναδείχτηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία των 69 κιλών, είχε δηλώσει στην τηλεόραση ότι τον συνεχάρη τηλεφωνικά η πριγκίπισσα. Ο νεαρός, που έχει καταδικαστεί και στο παρελθόν για απάτες, ομολόγησε τις πράξεις του.

Μια παρόμοια υπόθεση είχε αποκαλυφθεί το 2014 στο Τετουάν όταν ένας Μαροκινός καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών επειδή παρίστανε τον βασιλιά Μοχάμεντ Στ΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου