24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Άδωνις Γεωργιάδης κατά Πολάκη.... Είναι ανάξιος να παραιτηθεί



Επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη με αφορμή την άρνησή του πρώτου, για 5η φορά, να παραστεί στη Βουλή και να απαντήσει ερώτηση σχετική με το ΚΕΕΛΠΝΟ

Επίθεση στον αναπληρωτή...
υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη εξαπέλυσε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την άρνησή του πρώτου, για 5η φορά, να παραστεί στη Βουλή και να απαντήσει ερώτηση σχετική με το ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Έχει συμβεί κάτι το απίστευτο» είπε ο βουλευτής της ΝΔ λαμβάνοντας τον λόγο στην Ολομέλεια προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την νέα απουσία του υπουργού για να προσθέσει «όταν έλειπα Αμερική, ο κ. Πολάκης δημοσίευσε κοροϊδευτικές αναρτήσεις ότι φοβήθηκα και απέσυρα την ερώτηση. Όταν γύρισα την επανακατέθεσα και αντί να έρθει να απαντήσει, αναρτά χθες βράδυ μαντινάδα να διαφημίσει γιατί δεν έρχεται γιατί είναι λέει από την Κρήτη και κάνει ότι γουστάρει και γράφει τη Βουλή στα παλιά του παπούτσια».

Ζήτησε δε από τον Πρόεδρο της Βουλής να επιληφθεί του ζητήματος και να συνετίσει τον υπουργό σημειώνοντας «είναι ο αρμόδιος να πει στον Πολάκη ότι η παρουσία του εδώ είναι υποχρεωτική και όχι προαιρετική. Αν ο υπουργός είναι ανάξιος να παραιτηθεί».

Απάντηση επιχείρησε να δώσει ο παριστάμενος υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός που είπε «Επί της διαδικασίας η ενημέρωση που είχα ήταν ότι θα έρθει ο Πολάκης σήμερα να απαντήσει. Δεν έχω άλλη πληροφόρηση. Συμφωνώ ότι πρέπει να υπάρχει συνέπεια, όμως πολλές φορές υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου