24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Ο Αιμίλιος Λιάτσος επιστρέφει .....την ΔΕΥΤΕΡΑ

ΑΙΜΙΛΙΕ  ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ...ΚΑΙ  ΛΙΓΗ  ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ


Μετά από ένα μήνα νοσηλείας, ο Αιμίλιος Λιάτσος, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν. Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε παρουσιάσει ισχυρή λοίμωξη του αναπνευστικού και έπαιρνε ενδοφλέβια αντιβίωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του People, ο Αιμίλιος Λιάτσος πήρε
χθες το απόγευμα εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν. Η μεγάλη διάρκεια νοσηλείας του προκαλεί αίσθηση. Ο λόγος της παραμονής του στο νοσοκομείο, παρά την ανάρρωσή του, ήταν επειδή έπρεπε να ολοκληρωθεί η ενδοφλέβια αντιβίωση που έπαιρνε.

Η υγεία του δημοσιογράφου είναι πλέον σε άριστη κατάσταση. Ο Αιμίλιος Λιάτσος, θα επιστρέψει λοιπόν στην στην εκπομπή του στο Kontra channel, που προβάλλεται 12-2 τα ξημερώματα. Τη Δευτέρα μάλιστα αναμένεται να επιστρέψει και στην εφημερίδα Kontra News. Σημαντικό είναι πως οι γιατροί του συνέστησαν ποιοτικό χρόνο ξεκούρασης.οσηλείας, ο Αιμίλιος Λιάτσος, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν. Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε παρουσιάσει ισχυρή λοίμωξη του αναπνευστικού και έπαιρνε ενδοφλέβια αντιβίωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του People, ο Αιμίλιος Λιάτσος πήρε χθες το απόγευμα εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν. Η μεγάλη διάρκεια νοσηλείας του προκαλεί αίσθηση. Ο λόγος της παραμονής του στο νοσοκομείο, παρά την ανάρρωσή του, ήταν επειδή έπρεπε να ολοκληρωθεί η ενδοφλέβια αντιβίωση που έπαιρνε.

Η υγεία του δημοσιογράφου είναι πλέον σε άριστη κατάσταση. Ο Αιμίλιος Λιάτσος, θα επιστρέψει λοιπόν στην στην εκπομπή του στο Kontra channel, που προβάλλεται 12-2 τα ξημερώματα. Τη Δευτέρα μάλιστα αναμένεται να επιστρέψει και στην εφημερίδα Kontra News. Σημαντικό είναι πως οι γιατροί του συνέστησαν ποιοτικό χρόνο ξεκούρασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου