24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Κάτω τα χέρια από τον αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκής κατοικίας!


Να σταματήσει άμεσα κάθε δίωξη ενάντια στο κίνημα και τα μέλη του

Διαμαρτυρία για τις διώξεις μελών του τη Δευτέρα 16 Γενάρη, στη 1μ.μ. στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. καταγγέλλει τη δίωξη που στόχο έχει
να καταστείλει το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκής κατοικίας και περιουσίας και άμεσα στρέφεται σε βάρος των μελών του Συντονιστικού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, Ζήση Κλεισιάρη, δικηγόρου, μέλους της Εναλλακτικής Πρωτοβουλίας Δικηγόρων και πρ. μέλους του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και Ηλία Σμήλιου, δασκάλου, δημοτικού συμβούλου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και μέλους του Π.Σ.Ο. της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Ενάντια στους δυο αγωνιστές έχει ασκηθεί αυτεπάγγελτη μήνυση για τη συμμετοχή τους στις λαϊκές κινητοποιήσεις και τη δράση ενάντια στους πλειστηριασμούς. Μια αυτεπάγγελτη μήνυση που ήρθε μετά από μια ανώνυμη και παντελώς αόριστη καταγγελία, η οποία ήταν αρκετή για να ξεκινήσει από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης προκαταρκτική εξέταση.

Βάζοντας στο στόχαστρο τη δράση του Συντονισμού Συλλογικοτήτων, γίνεται σαφές ότι η δίωξη στρέφεται κατά της λαϊκής κινητοποίησης εναντίον των πλειστηριασμών. Μαζί με την φτηνή κυβερνητική προπαγάνδα ότι οι πλειστηριασμοί δήθεν δεν αφορούν τη λαϊκή κατοικία και περιουσία αλλά κάποιες "βίλες στην Εκάλη", η δίωξη αυτή στόχο έχει να τρομοκρατήσει το λαό ώστε να μην αντισταθεί στα σχέδια της κυβέρνησης

 ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, της Ε.Ε. και των τραπεζών. Μαζί με τα στηρίγματά τους, όπως διάφοροι μεγαλοσυμβολαιογράφοι και οι δυνάμεις καταστολής, επιχειρούν να λεηλατήσουν ό,τι απέμεινε από τη λαϊκή περιουσία για χάρη των τραπεζών, που έχουν ήδη ρουφήξει το αίμα της κοινωνίας με τις απανωτές ανακεφαλαιοποιήσεις που οργάνωσαν Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ. μαζί με τις κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και λοιπών μνημονιακών δυνάμεων του «μένουμε Ευρώπη».

Με τη μήνυση εναντίον των μελών του κινήματος θέλουν να χτυπήσουν στα πρώτα του βήματα ένα κίνημα μαχητικό και επικίνδυνο συνολικά για την πολιτική τους. Χτυπούν το Συντονισμό Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης και όλα τα ανεξάρτητα κέντρα αγώνα που "ξεφυτρώνουν" σ' όλη τη χώρα, και με όλο και μεγαλύτερη μαζικότητα δίνουν έναν αγώνα ανυποχώρητο, χωρίς ημερομηνία λήξης, χωρίς ξεπουλήματα και διαπραγματεύσεις "για το μοίρασμα της φτώχειας μας". Ενάντια σ' αυτό τον αγώνα στρέφονται, γιατί ξέρουν ότι ένας

 τέτοιος αγώνας μπορεί να συσπειρώνει όλο και περισσότερους, καθέναν που θέλει να μετουσιώσει την οργή για όλα αυτά που σε βάρος μας γίνονται σε δράση για την ανατροπή τους, χωρίς αναμονές, επίδοξους σωτήρες κι αναθέσεις. 

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., που στήριξε από την πρώτη στιγμή το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς καλεί όλο το λαό να συσπειρωθεί και να δυναμώσει αυτό το κίνημα που σήμερα δίνει τη μάχη ενάντια στην αρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας και αύριο ενάντια σ’ όλα τα δεινά που η πολιτική κυβερνήσεων και Ε.Ε. έφεραν για την κοινωνική πλειοψηφία.
Απαιτούμε την άμεση παύση της δίωξης των δύο συντρόφων μας και κάθε μέλους του κινήματος.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ! ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ!
Η ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΪΚΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! 
ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

Γραφείο Τύπου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου