24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Αγοράζει όποιον θέλει ο Ολυμπιακός..Μέσα από τα χέρια του ΠΑΟΚ άρπαξε τον Ανσαριφάρντ



Ο επιθετικός του Πανιωνίου Καρίμ Ανσαριφάρντ αποφάσισε να αποδεχτεί τελικά την πρόταση του Ολυμπιακού, παρά το ότι βρισκόταν σε προχωρημένες επαφές
με τον ΠΑΟΚ.

Οι δυο ομάδες είχαν καταθέσει επίσημες προτάσεις στον Πανιώνιο οι οποίες είχαν γίνει δεκτές από τους «κυανέρυθρους», αφού κάλυπταν την ρήτρα των 400.000 ευρώ και αυτό που απέμενε ήταν να συμφωνήσει η πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, ο Ιρανός επιθετικός είχε ξεκινήσει επαφές με τον ΠΑΟΚ με τους Θεσσαλονικείς να του καταθέτουν δελεαστική πρόταση που έφτανε τις 700.000 ευρώ τον χρόνο για συμβόλαιο 2,5 ετών. Κι ενώ ο Δικέφαλος του Βορρά έδειχνε να έχει τον πρώτο λόγο, ο Ολυμπιακός επανήλθε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η πρόταση του Ολυμπιακού είναι χαμηλότερη σε σχέση με αυτή του ΠΑΟΚ με τους «ερυθρόλευκους» να προσφέρουν 450-500.000 ευρώ το χρόνο αλλά και μπόνους, όπως πριμ κατάκτησης του πρωταθλήματος, αλλά τελικά ο παίκτης επέλεξε Ολυμπιακό.

Πηγή:  gazzetta.gr,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου