24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Ελεύθεροι Κουρτάκης -Τζένος...


Από την πλευρά του ο Γιάννης Κουρτάκης βγαίνοντας από τα δικαστήρια μεταξύ άλλων, δήλωσε:

Έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Χούντα είναι, θα περάσει....

Προθεσμία για τις 13 Ιανουαρίου ζήτησαν και έλαβαν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ο εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννης Κουρτάκης και ο αρχισυντάκτης Παναγιώτης Τζένος.

Και οι δυο παραπέφθηκαν να δικαστούν μετά τη ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης σε βάρος του Παν. Καμμένου. Ο υπουργός Άμυνας έχει καταθέσει και μήνυση σε βάρος των δυο δημοσιογράφων εγκαλώντας τους για το κακούργημα της απόπειρας εκβίασης.

Μετά τη χορήγηση της προθεσμίας, οι δυο κατηγορούμενοι δημοσιογράφοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Να σημειωθεί ότι οι υπερασπιστές του Πάνου Καμμένου δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής για ηθική βλάβη.

Ο Παν. Τζένος, ανέφερε: «Όταν κατοχύρωνα τον τίτλο «Ελευθερία του Τύπου» δεν πίστευα ότι το καθεστώς Τσίπρα-Καμμένου να ερχόταν να συλλάβει έναν εκδότη κι έναν διευθυντή την ώρα της εργασίας τους. Η ελευθερία του τύπου θα κυκλοφορήσει ως ημερήσιο φύλλο. Χούντα είναι θα περάσει».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Κουρτάκης βγαίνοντας από τα δικαστήρια μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Μαύρη μέρα για τη δημοσιογραφία και την ελευθερία του Τύπου με πρακτικές που θυμίζουν Ερντογαν ένας εκδότης κι ένας διευθυντής βρίσκονται στα δικαστήρια κατηγορούμενοι για συκοφαντική δυσφήμιση. Ο υπουργός επιστράτευσε μια ομάδα 25 αστυνομικών. Για ποιο λόγο βρισκόταν πριν από την πρωτοχρονιά στις Άλπεις τη στιγμή που ο λαός χειμάζεται από τις δικές του μνημονιακές πολιτικές. Έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Χούντα είναι, θα περάσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου