24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Τα αυτονόητα κάποιες φορές πρέπει να τα φωνάζουμε για να ακουστούν…



Με το σχόλιο «Ήθελα πολύ καιρό να το κάνω αυτό το βίντεο. Σας ευχαριστώ που με ακούσατε..» η γνωστή τηλοεπαρουσιάστρια Μαίρη Σινατσάκη κυκλοφόρησε ένα βίντεο με τίτλο «Είμαι Gay. Είμαι Αλβανίδα. Είμαι Πρόσφυγας»

Γράφει η Κωνσταντίνα Αντερριώτη

Κάποιοι μπορεί να διαφώνησαν και να το αντιμετώπισαν με χλευασμό
και ειρωνία άλλοι να συμφώνησαν μαζί της, κάποιοι πάλι μπορεί να έκαναν μία σκέψη παραπάνω ή να τους άφησε αδιάφορους ως αυτονόητο, το περιεχόμενο. Η εμπειρία μας όμως μας έχει δείξει ότι τα αυτονόητα πρέπει να τα φωνάζουμε για να ακουστούν.

Στη σημερινή κοινωνία, οι περισσότεροι συνάνθρωποί μας, έχουν δημιουργήσει μία ασπίδα προστασίας, μέσα στον μικρόκοσμό τους, αδιαφορώντας πολλές φορές για το ψηφιδωτό που συνθέτει την υπόλοιπη κοινωνία. Χρειάζονται φωνές δυνατές να «σπάσουν» τον τοίχο της μισαλοδοξίας και της ρητορικής μίσους και συντονισμένα να στείλουν το μήνυμα της διαφορετικότητας, της αγάπης και του δικαιώματος στην επιλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου